Rok v čarovnej krajine přehled
Maciej Szymanowicz
Zdravím vás, moji milí! Volám sa Ježibaba a som veľmi rada, že ste ma navštívili. Baladinova lampa vás ponúkne čarovným čajíkom a chutnou polievočkou. Určite ochutnajte aj Babulienkine dobroty, zahrajte sa s Dobroduchom a s Vodníkom sa ponorte pod hladinu. Napadlo vám niekedy, ako by mohol vyzerať život v čarovnej krajine? Býva tam Červená čiapočka, kúzelník, vlk, trpaslíci, drak a princezné? Čo robia po celý rok? Vyberte sa s nami na fantastickú cestu plnú prekvapení a nezvyčajných stretnutí s rozprávkovými hrdinami: pážaťom Kratochvíľom, vílou Kvetomilou, Chobotníkom a drakom Ohnivákom. Rok v čarovnej krajine obsahuje dvanásť dvojstrán so všetkými mesiacmi v roku. Na prvej dvojstrane sa vám predstavia hrdinovia knihy a na konci knihy si zahráte interaktívnu hru. V knihe môžete listovať celé hodiny. Na detailných obrázkoch si deti precvičia vnímavosť a schopnosť rozprávať príbehy, ale predovšetkým sa výborne zabavia pri podrobnom skúmaní farebných ilustrácií. Pre deti od troch rokov.... celý text
Literatura naučná Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: 2019 , Ikar (SK)Originální název:
Rok w krainie czarów, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rok v čarovnej krajine. Přihlašte se a napište ho.
![Mrs.Depp Mrs.Depp](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/264513/m_mrs-depp-UWY.jpg?v=1690301374)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nádherná knížka, které jsem se dlouho snažila odolat, protože naše malá má teprve 5 měsíců, ale stejně jsem dlouho odolávat nevydržela a koupila ji. Už teď vím, že jsem udělala dobře, naše princezna si ji se zajmem se mnou prohlíží, takže opravdu zaujme i ty nejmenší děti a zároveň i dospěláky. Navíc je to leporelo, takže ji děti jen tak nezničí. Chystám se postupně dokoupit i další díly ze série, jen mě trochu mrzí, že jsem pro začátek nevybrala třeba Rok v lese nebo na horách. Tento formát, kdy sledujeme postavy postupně během celého roku se mi moc líbí a už se těším, kolik zábavy si s knížkou užijeme.
![matousHU5M matousHU5M](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělé velké obrázky, na každé stránce máte najít obra, já si nad tím lámal hlavu ani nevím jak dlouho.
Kniha Rok v čarovnej krajine v seznamech
v Mé knihovně | 14x |
2023 | ![]() |
2019 | ![]() |
Nádherná knížka pro děti, krásně namalované obrázky. Setkáváte se se stejnými postavičkami v jednotlivých měsících roku. S dětmi si povídáte, popisujete, výborné na rozvoj řeči. I mně ty obrázky baví a děti je milují.