Rok s Evou: Rady pro všechna roční období (1984) | Databáze knih

Rok s Evou: Rady pro všechna roční období přehled

Rok s Evou: Rady pro všechna roční období
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101832/bmid_rok-s-evou-wxx-101832.jpg 5 4 4

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Obzor (SK) , Profil (Ostrava)

Rok s Evou: Rady na všetky ročné obdobia, 1982

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rok s Evou: Rady pro všechna roční období. Přihlašte se a napište ho.

PREBURDA
11.10.2024 5 z 5

Překládám knihovnu a znovu jsem vzala do rukou tuto knihu a v podvečer pročítala stránky s lehkým zasněním na dobu, kdy jsem touto knihou byla v mém raném mládí obdarována. Plná rad, tipů pro ženy, ale jsou v ní (a to už je vlastně historie- odívání, účesy, ale milé zastavení v čase).
Nemyslím si, že patří do propadliště dějin, znovu jsem v ní objevila, co už jsem zapomněla.
Pohladila jsem jí a s láskou vrátila, kde má a stále bude mít své místo.

helenah
27.07.2023 5 z 5

Moc ráda se z nostalgie k této knížce vracím. Byla v době dederonových zástěr a trvalých á la žena za pultem jako nádherné zjevení a byla v ní spousta inspirace a nápadů, které voněly po v té době nedostupných zahraničních časopisech:-))

IvonaK
12.07.2023 5 z 5

Ohromná knížka které nechybí absolutně vůbec nic. Od krásy člověka po zdravý životní styl, elegantní domácnost a oblečení až po vaření a tehdejší drinky s absencí dnes již moderního sójového mléka.

Kniha Rok s Evou: Rady pro všechna roční období v seznamech

v Mé knihovně11x