V sieti pavúka přehled

V sieti pavúka
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455511/bmid_v-sieti-pavuka-5Z1-455511.jpg 5 18 18

V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža. Policajti začínajú vyšetrovanie. Na ich prekvapenie nachádzajú o niekoľko desiatok metrov ďalej ďalšie zohavené telo. Netrvá dlho a obetí začína pribúdať. Detektívi zisťujú pozoruhodnú vec. Aj napriek tomu, že k úmrtiam dochádza cielene alebo úplne náhodne, všetky spája niečo spoločné. Iba u jedinej obete je všetko inak. Prečo sa vymyká plánovanému vzorcu vrážd? Úmysel? Náhoda? V poradí siedmy detektívny román z pera Romana Horňáka. Detektívi z kriminálneho oddelenia čelia brutálnemu sadistovi, ktorému nie je nič sväté. S podobným prípadom sa vo svojej doterajšej profesionálnej kariére ešte nikdy nestretli. Brutalita, akou vrah likviduje svoje obete, prekračuje všetky hranice zdravého rozumu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V sieti pavúka. Přihlašte se a napište ho.

Redal73
14.02.2025 5 z 5

Perfektná detektívka s brutálnymi vraždami okorenená občasnými vtipnými hláškami vyšetrovateľov. Dej je poriadne napínavý a podľa skutočnej udalosti . Skoro do konca som netušil, kto je ten zvrátený vrah. Bez debaty plný počet hviezd. Určite knihu doporučujem.

TerkinKnižnySve
11.02.2025 5 z 5

Roman opäť nesklamal.

Brutalita, vraždy, krvak a riadny napínak.

Kto mohol zavraždiť mladého chlapca, ktorého najde dôchodca, ktorý si doslova ucikne? (ja by som si aj ukakla)

Kto zavraždil mladú policajtku, ktorá je nájdená chvilku po chlapcovi? Súvisia spolu tieto dve vraždy?

A hlavne súvisia i s ďalšími brutalne vykonanými vraždami ubohych žien, ktoré si to pravé peklo "užili našťastie" až po smrti?

Kto je tak sadisticky, že toto dokáže a dokáže sa na tom ukajat?

Ako Roman a jeho partia vyriešia prípad? Ako pomôžu obyvatelia obce? A kto je najväčší hajzlik?

A hlavne čo urobia s vrahom keď ho dolapia? Budú sa držať policajnych zakonov alebo zákon zoberu do rúk samy?

Veľmi brutálne vykreslené vraždy a pátranie pri ktorom by ste si aj vlasy vytrhali z hlavy pretože sa zdá, že rah snáď ani neexistuje.

katasukivasukim
16.01.2025 5 z 5

Opět prima počteníčko.Pan Horňák nezklame.Mám jeho knihy ráda, bohužel dvě mi chybí a nemohu sehnat.Tak snad se mi to ještě povede a zhltnu je všechny.

Knižní novinky (49. týden)

29.11.2020

Kniha V sieti pavúka v seznamech

v Mé knihovně49x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)