Rose a stříbrný duch přehled
Holly Webb
Již uplynulo mnoho času od chvíle, kdy Rose opustila sirotčinec. V domě pana Fountaina protkaném starobylou magií je opravdu spokojená. Avšak stále jí nepřestává trápit otázka, co se stalo s její skutečnou rodinou. Byli její rodiče také kouzelníci? A proč ji opustili? Pak však Rose najde klíč ke všem těmto tajemtvím - stříbrné zrcátko, které patřilo její matce. Zrcátko, v němž přebývá duch...... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , CooBooOriginální název:
Rose and the silver ghost, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rose a stříbrný duch. Přihlašte se a napište ho.
Tuto sérii jsem si přečetla ze zvědavosti, slyšela jsem o ní spoustu pozitivního a po jejím přečtení, mám stejný pocit a už se moc těším, až bude příběhy Rose číst má dcerka.....Rose mi byla moc sympatická, vlastně všichni členové domácnosti kouzelníka Fountaina ( jedině Susan mi vadila). Starý dobrý Londýn tajemnou atmosféru krásně dokresloval. I když mi táhne na čtyřicet, čtení této série pro děvčata jsem si moc užila. A je mi moc líto, že už je konec
Čtvrtý díl série kouzelnického příběhu malé Rose kouzelnice jsem opět četla společně s dětmy před spaním, Příběh se nám líbil a konečně se rozuzloval původ a osud malé Rose.
Kniha Rose a stříbrný duch v seznamech
2011 | Rose |
2013 | Lily |
2015 | Emily Pírková a začarované dveře |
2012 | Rose a ztracená princezna |
2013 | Rose a stříbrný duch |
Ze série nejslabší, přesto stále nádherná a čtivá