Rotvajler přehled
Ruth Rendell
Inez Ferryová byla po smrti manžela donucena z finančních důvodů pronajímat pokoje nad svým starožitnictvím v Marylebone. Obyvatelé tvoří malou, ale rozmanitou komunitu. Životy všech naruší série na první pohled bezdůvodných vražd mladých dívek. Napětí ještě vzroste, když vznikne podezření, že vraždícím maniakem může být jeden z podnájemníků...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2005 , MottoOriginální název:
The Rottweiler, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rotvajler. Přihlašte se a napište ho.
Taak smutné. Trvalo mi delší dobu, než jsem se do této knihy začetla. Přiznávám se, asi do poloviny mne tato kniha ani nebavila. Posledních asi třicet stran jsem však přečetla jedním dechem a ve výsledku nejsem zklamaná. Vůbec nejsem zklamaná. Takže doporučuji, už pro nahlédnutí do lidské mysli. Za tři hvězdičky a kousek:-)
Kniha Rotvajler v seznamech
vraždy thrillery sérioví vrazi psychologické thrillery
2000 | Pod svícnem bývá tma |
1987 | Třikrát v blízkosti vraha |
2011 | Mrazivé mlčení |
2003 | Pán vřesoviště |
2006 | Osudný zvrat |
Přemýšlela jsem, kterou knihu si v rámci ČV přečtu ještě jednou. Kandidátů bylo dost, nakonec jsem se rozhodla pro moji oblíbenou Ruth Rendell. Knih od ní mám doma nepočítaně, vybrala jsem Rotvajlera. A jako bych četla poprvé, nepamatovala jsem si vůbec nic :-). Autorčin styl psaní mě opět dostal, čtení jsem si užila.
Paní spisovatelka asi nebude pro každého, přesto ji ráda doporučím.