Osten lásky přehled

Osten lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20056/bmid_osten-lasky-leg-20056.jpg 4 45 45

Route 66 série

< 3. díl

Román s milostnou zápletkou mezi mladou vdovou a rančerem s pochybnou minulostí se odehrává ve třicátých letech 20. století v Novém Mexiku. Hrdinka se po smrti svého muže vrací domů, aby tam porodila jeho dítě a pokusila se zajistit oběma slušnou existenci. Čekají ji těžké časy, protože věčně opilá matka zadlužila motel u dálnice, který hrdinčin otec úspěšně provozoval. V době těžkých začátků, kdy musí zápasit s bankou, s matčinými neurvalými přáteli a se zjevným nepřátelstvím bývalého tchána, jí pomáhá člověk s pochybnou pověstí, právě propuštěný z kriminálu, jemuž se nakonec podaří nejen obhájit svou čest, ale získat i ženinu lásku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Song of the Road, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osten lásky. Přihlašte se a napište ho.

vladka16
12.08.2022 5 z 5

To to , bylo přesně to, co jsem potřebovala.

účetní
13.11.2021 5 z 5

Knihy této autorky mám moc ráda, takže pro mně opět moc pěkné. Mary Lee se mi moc líbila, byla tak odhodlaná poprat se s těžkostmi života a zajistit svému miminku domov. Úžasný byl malý Eli, našel u Mary Lee domov a lásku a oplácel ji pracovitostí a odhodláním bránit ji jako velký chlap. A Jake, samozřejmě velký sympaťák, pracovitý a ochranářský. Stejně jako v jiných knihách nechyběly další postavy přátel, Deke a Trudy a další a jejich vzájemná soudržnost.

georginaa
20.03.2021 3 z 5

Těžká situace ji přivedla zpět domů, aby začala nový život. Těžce se vyrovnává s touto situací, pomoc od nikoho nečeká, ale bezútěšný život pokračuje dál. Až se nečekaně objeví rančer, který se svou minulostí též bojuje. Ovšem si najdou cestu k sobě a tím pozná, že naděje v něco lepšího je vždy, jen to vzít do své moci.

Kniha Osten lásky v seznamech