Surový princ přehled

Surový princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540764/bmid_surovy-princ.jpg 4 194 194

Royal Elite série

Je princem na bílém koni. Jenom ne jejím. Mám tajemství. Ukradla jsem někomu srdce nebo spíš svatební smlouvu. To srdce tady nebylo proto, aby mi patřilo, abych ho obdivovala nebo o něm vůbec uvažovala. Ale čekalo, až si ho někdo vezme, a tak jsem ho sebrala já. Obrovská chyba. Ronan Astor je v tomhle světě šlechticem. Arogantním hráčem. Bezcitným bastardem. Surovým princem. Teď se mě chystá zničit. Co ovšem neví je, že já chci zničit jeho. Jmenuju se Teal Van Dorenová a jsem tam, kde princové umírají.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Vicious Prince, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Surový princ. Přihlašte se a napište ho.

kristy.books
07.03.2025 5 z 5

Surový princ je 5. dielom série Royal Elite a za seba môžem povedať, že tento diel ma doposiaľ najviac dostal. So sériou to u mňa zatiaľ bolo ako na horskej dráhe, jedna časť sa mi páčila viac, druhá menej, takže do Surového princa som sa púšťala s určitou opatrnosťou. Nakoniec som však bola maximálne spokojná.

Ronana som v predchádzajúcich častiach vnímala ako takého ,,šaša", čo nič berie vážne, stále vtipkuje, rád provokuje a jednoducho si užíva život plnými dúškami. Niekedy bol fakt na facku a vedel mi pekne zvýšiť tlak. Teraz sme však spoznali aj jeho druhú stránku, ktorá mi lámala srdce. Celá jeho rodinná situácia bola dosť emočne vypätá.

Teal bola predtým skôr takou záhadou a ja som sa tešila, že sa o nej budem môcť dozvedieť viac. Nemala jednoduché detstvo a doteraz bojovala s démonmi z minulosti. Na prvý pohľad pôsobila ako čudáčka, ktorá nechce mať s nikým nič spoločné, ktorej sa ľudia radšej vyhýbajú a ktorej je úplne jedno, čo si o nej kto myslí, no skrývalo sa v nej omnoho viac a ja by som ju najradšej objala.

Keby ste týchto dvoch vedľa seba postavili, povedali by ste, že už by nemohli byť viac odlišní. Napriek tomu mali mnoho spoločného, vďaka čomu to medzi nimi nakoniec stopercentne zafungovalo. Bavilo ma sledovať vývoj ich vzťahu, od počiatočnej nevraživosti, dráždenia, ubližovania cez vzájomné iskrenie a žiarlivosť až po silný vzťah. Je mi jasné, že pri nich bolo niekoľko výstražných výkričníkov a títo dvaja každému nesadnú, no napriek tomu by som na nich nič nemenila.

Knihotyna
21.02.2025 4 z 5

Příběh Ronana a Teal.
Ronan je šlechtic a počítá s domluveným sňatkem již od svého narození, jenže zatím všechny "snoubenky", které měl přesvědčil, aby zásnuby s ním zrušily, protože on sám to udělat nemůže. A teď je tady Teal. A ta je zrušit nechce. A nepomůže nic - po dobrém, po zlém - nebo že by něco zabralo? :)

---CO SE MI LÍBILO---
- Ronan - skutečné já Ronana, které ukazoval jen před Teal
- trošku mě začíná děsit příběh o Coleovi, protože ten chlap je magor :D
- změna Teal - líbilo se mi, když projevila své skutečné já - ať už v oblasti výřečnosti nebo citů :)
- prostředí jako takové je stále stejné a stále mě baví :)
- vážné téma, které je propojené skrze dva lidi - aniž by o sobě Ronan a Teal věděli, jejich příběh je spojen už kdysi dávno

Trošku mě zarazilo, že si Teal neuvědomila rozdíl mezi Edricem a Eduardem - hlas, postava, držení těla. To mi přišlo pravda trošku zvláštní.

Bylo zajímavé číst i kapitolu z pohledu Edrica :).

Určitě bych taky zdůraznila to, jak se dá poplést dítě - když si myslí, že rodiče ho opouští a jezdí se někam bavit a oni přitom řeší vážnou věc. Nenávist pak vzniká úplně zbytečně.

JaAnička
19.02.2025 3.5 z 5

Po příšerné původní trilogii a úžasně-skvělé dvojce přichází trojka o milovaném zbohatlíkovi, dědici impéria a šlechtici, Ronanovi, a té bezemoční tak trochu punk borce Teal.

Já nemůžu říct, že by mě kniha zaujala stejně jako dvojka, ale zároveň nemůžu říct, že bych z ní byla zklamaná...
Postavy známe, takže tam vás asi nic nepřekvapí. Vývoj postav je nic moc (nebo jakože jo, ale vlastně moc ne), ale dark a zvrácené je celkem dost, takže asi dobrý. Děj je svižný, vcelku překvapivý a přesně odpovídající předchozím dílům o klišé prapodivně cimrmanovských zvratech (ale jak jinak než v dobrém?).
Konec byl ale skvělý, závěrečné vyvrcholení, vysvětlení traumat z minulosti a podobně bylo moc dobře znározněné.

Takže dobrá práce, je vidět, že se Runa díl od dílu zlepšuje. Na další díl ( a potažmo další knihy série) se těším, a věřím, že ani vy nebudete zklamaní.

10 nejprodávanějších eknih (listopad)

10.12.2024

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (44. týden)

06.11.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Surový princ v seznamech

v Mé knihovně177x