Padlý dedič přehled

Padlý dedič
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429053/bmid_padly-dedic-0gX-429053.jpg 4 917 917

Royalové / Royalovci série

< 4. díl >

Easton je bohatý, inteligentný a sebavedomý krásavec. Pravý Royal telom i dušou. Užíva si život a kašle na dôsledky, lebo si to môže dovoliť. Pri jednom zo svojich výstrelkov spozná Hartley Wrightovú, na prvý pohľad tuctové dievča, a jeho bezstarostný život sa obráti naruby. Hartley ho odmieta, čo Eastona príjemne dráždi. Rezervovaná Hartley ho priťahuje čoraz viac, ale ona po pozornosti snobského Royala netúži. Radí mu, aby dospel. Možno má pravdu. Rivalita. Pravidlá. Sklamania. Prvýkrát v živote neprinesie Eastonovi royalovská koruna to, po čom túži. Konečne pochopí, že kto vysoko lieta, nízko padá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

Fallen Heir, Tarnished crown , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Padlý dedič. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (169)

Books_by_Dee
12.06.2024 2 z 5

Na pokračování série jsem se neskutečně těšila, protože první 3 díly série mě naprosto dostaly. Kniha je rozdělená do dvou částí – na začátku nás čeká novelka Poskvrněná koruna, která vypráví love story nejstaršího bratrů Royalů – Gideona a jeho lásky ze střední Savanny – čeká nás druhá šance a od nenávisti k lásce trope. Druhá část už je Padlý dědic, který vypráví love story Eastona a Hartley.
Přiznávám, že novelka byla taková průměrná a hodnotím jí 3 s odřenýma ušima. Gideona a Savannu jsem si oblíbila, to, jak se jí Gideon snažil znovu namotat a ukázat ji, že opravdu miluje, ale lituje svých činů. Ale celé mě to přišlo taková nedotažené, chyběli mě nějaké detaily, ale zase je to novelka, takže přimhouřím oko.

Padlý dědic a Prohnilé království (4. a 5. díl) to už zase bylo drámo, na které jsem byla zvyklá v prvních 3 dílech. Easton je teda snad ještě „horší“ bad boy než jeho bratr Reed – více arogantnějšího sobečka jsem snad v knize nezažila, ale…postupně jsem si i k němu našla cestu a fandila mu a chtěla jsem, aby o Hartley bojoval. Hart jsem si oblíbila. S tou se život zrovna nemazlil, její rodina je jedna velká tragédie, ale právě proto si nechce s Eastonem přidělávat starosti, ale…

Na závěr prvního dílu čeká na čtenáře klasický cliffhanger, takže doporučuji mít při ruce i závěrečný díl série, protože konec čtvrtého dílu vás nenechá spát.

No a pátý díl už je vlastně jen skvělé zakončení série, kterou Vám rozhodně doporučuju k přečtení. Je plný akce a drama. Prostě nejde se čtením přestat, protože co kapitola, to jedno velké WAU.

Pokud milujete zamilované příběhy, které se odehrávají na střední škole, klasické od nepřátelství k lásce, kdy kluk tu holku prostě ne a ne nechat a peníze pro ně nehrají žádnou roli, tak série Royalové je něco pro vás

monika0181
02.03.2024 5 z 5

Celá tato série mě neskutečně vtáhla.
Bohužel od příběhu Gideona jsem čekala víc. Měl krásně našlápnuto v přechozích dílech. A tady mi to přišlo trochu odfláknuté. To mě mrzí, protože jeho zápletka stála za to.
Příběh Eastona to je celkově jiný kalibr. Tak nešťastného, zoufalého mladého člověka se zraněným srdcem jsem dlouho neviděla. Bylo pro mě zajímavé sledovat jak rostl jeho vztah a láska k Hart. Životní příběh Hart nebyl o nic méně komplikovaný. S čím se musela ona sama vyrovnat nebylo v rámci rodiny jednoduché.
A konec? No tak to je infarktová situace.
Šup na poslední díl.


marianna7090
26.02.2024 3 z 5

2,5*
Opäť ľahké oddychové čítanie. Ale stále je to o tom istom. Easton bol moja najobľúbenejšia postava predchádzajúcich kníh, ale tu ma už začínal otravovať. Ešte raz si prečítam veru "Ja som Royal", čiže vlastne "pán sveta", tak knihu asi roztrhám a spálim.
A meno Hartley je asi to najhoršie aké si autorky mohli vybrať. Naozaj, asi najhoršie meno knižnej hrdinky s akým som sa doteraz stretla.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (8. týden)

16.02.2020


10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)

15.08.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Padlý dedič v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených1 386x
ve Čtenářské výzvě73x
v Doporučených74x
v Knihotéce524x
v Chystám se číst330x
v Chci si koupit84x
v dalších seznamech4x

Autoři knihy

Elle Kennedy
kanadská, 1982
Erin Watt
americká