Padlý dedič přehled
Elle Kennedy , Erin Watt
Easton je bohatý, inteligentný a sebavedomý krásavec. Pravý Royal telom i dušou. Užíva si život a kašle na dôsledky, lebo si to môže dovoliť. Pri jednom zo svojich výstrelkov spozná Hartley Wrightovú, na prvý pohľad tuctové dievča, a jeho bezstarostný život sa obráti naruby. Hartley ho odmieta, čo Eastona príjemne dráždi. Rezervovaná Hartley ho priťahuje čoraz viac, ale ona po pozornosti snobského Royala netúži. Radí mu, aby dospel. Možno má pravdu. Rivalita. Pravidlá. Sklamania. Prvýkrát v živote neprinesie Eastonovi royalovská koruna to, po čom túži. Konečne pochopí, že kto vysoko lieta, nízko padá.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Yoli (SK)Originální název:
Fallen Heir, Tarnished crown, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Padlý dedič. Přihlašte se a napište ho.
![Silvisek Silvisek](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opet super podareny dalsi pokracovani knihy. Bratry jsem si moc oblibila. A konec??? Ty jo, hned jdu na dalsi dil….
![Monybook Monybook](https://www.databazeknih.cz/img/users/49_/490967/m_monybook.jpg?v=1725354667)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vsuvka o Gideonovi je podle mě zcela zbytečná. Ale Eastnův příběh to je jiná. Tak nějak jsem předpokládala, že další knihy budou o něm, když třetím dílem ukončila autorka děj série. Bylo fajn, že hlavní hrdinka tohoto příběhu nebyla dokonalá kráska, a že si z Eastna hned nesedla na bobek. Bylo zábavné pozorovat, jak Easton nedostal hned, co chtěl a musel se snažit. Propadla jsem jeho kousavým poznámkám. Mám ráda, když jsou hrdinové příběhů ironičtí.
Celá série Royalů se mi líbila, byla to odpočinková záležitost.
Knižní novinky (8. týden)
16.02.2020
10 právě čtených knih podle uživatelů (srpen)
15.08.2018
Kniha Padlý dedič v seznamech
v Přečtených | 1 455x |
v Mé knihovně | 546x |
Příběh Gideona mě zajímal spíše z té současnosti než z minulosti. A to hlavně kvůli tomu, že ho zas chce někdo vydírat. A ono tam nic moc nebylo a ani v té druhé části. Tam se o tom případu vraždy jen občas zmíní. Musím přiznat, že ač jsou Easton i Hartley a jejich osudy velmi zajímavý, moc mě to nebavilo. Tedy ne tolik jako první tři. Konec samozřejmě jako u všech ostatních dramatický s tím, že další díl si prostě musíte přečìst i kdyby jste nechtěli. :)) Tak hurá do toho.