Róza, Háňa a tajný život lesa přehled
Tereza Kopecká
"Chcete vědět, jak vypadá opravdový Duch lesa a co ukrývá jeho prastará kouzelnická kniha? Vydejte se na dobrodružnou výpravu! Ovšem, pokud máte dost odvahy…" Sestry Háňa a Róza přijíždí koncem letních prázdnin k prababičce a pradědečkovi do horské osady Jizerka, aby tam společně s rodiči oslavily narozeniny mladší z nich. Ale ještě, než nastane onen slavný den, objeví malé amazonky v lese velice zvláštní místo, které zavání báječným dobrodružstvím! Pomocí lsti přemluví maminku a tatínka, aby je u prarodičů nechali do konce prázdnin, a vydávají se na sérii tajemných lesních výprav, které prověří samostatnost, odvahu a vzájemné pouto obou dívek.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Róza, Háňa a tajný život lesa. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (36. týden)
30.08.2020
Kniha Róza, Háňa a tajný život lesa v seznamech
2021 | Naprostá šílenost |
2019 | Emin vánoční deník |
2020 | Róza, Háňa a tajný život lesa |
2023 | Ještěrky |
2021 | Morčák Pip a spol: Kamarádi až za hrob |
Po Bertě pubertě další povedená kniha dua Kopecká + Kopecký!
Mně se to líbilo moc, vztah dvou sester a obecně rodinné poměry, skvělí nejen rodiče, ale taky prarodiče. K tomu žůžo dobrodrůžo v lese, trochu tajemna až pohádkového, takže já - věkem babička - jsem byla velmi spokojená.
Jediná moje výtka směřuje k první větě na s.83 - jak je vidět, nejen školáci bojují s vyjmenovanými slovy . . .