Rozbúrené city přehled

Rozbúrené city
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242672/mid_rozburene-city-242672.jpg 4 97 97

Montgomeryovi série

Fiona, nová hviezda obchodnej spoločnosti na Manhattane, je skrz-naskrz mestský človek, a preto ju vyvedie z miery, keď ju šéf pošle na Floridu, aby na rybýrskej výprave robila spoločnosť nádejnému klientovi. Fione ani na um nezíde, že namiesto otravnej cesty zažije najvzrušujúcejšie dobrodružstvo svojho života. Nečakane ju obvinia z vraždy a driečny sprievodca výpravy Ace Montgomery sa stane jej nepostrádateľným spojencom pri pátraní po skutočnom páchateľovi. Nebezpečenstvo, ktoré striehne na každom kroku, spája dvojicu do čoraz tesnejšieho a príjemnejšieho zväzku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

High Tide, 1999

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozbúrené city. Přihlašte se a napište ho.

pip11
19.08.2022 5 z 5

Naprosto oddechový příběh, plný nečekaných událostí, zvratů a vtipných situací. Byla to dobrá, dobrodružná a zábavná jednohubka.

munka
05.02.2021 3 z 5

Tak trochu zo všetkého. Dobrodružstvo, romantika a kriminálna zápletka. V celku tvoria celkom zaujímavý príbeh, aj keď v niektorých pasážach trochu prekombinovaný.

DUNIKO
18.08.2020 5 z 5