Rozhodně mě nečti! přehled
David Sundin
Tato kniha ROZHODNĚ nechce, aby ji kdokoli četl! Máte-li zájem o nějakou roztomiloučkou knížečku – smůla! To raději sáhněte po jiné kvalitní literatuře. Protože takhle potvůrka kouše, škrábe, vzpouzí se a švindluje. Je to vážně nefér. Leda snad… jestli si umíte představit, že byste ji hezky pohladili, tak by se vlastně asi číst dala. A rázem z ní bude úžasně živá, umírněná a naprosto kouzelná knížka plná obrázků, kterou napsal legrační mužíček jménem David Sundin, známý švédský komik a moderátor. Milujete knihy, které mají osobnost? Od Davida Sundina již vyšel titul Opovaž se mě číst! Tak trochu nerudná kniha s názorem.... celý text
Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , PikolaOriginální název:
Boken som verk inte ville bli läst, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozhodně mě nečti!. Přihlašte se a napište ho.
Druhá ze série, a pro mě nejpovedenější bláznivá kniha. Jaké finty dokáže "kniha" vymyslet, aby odradila od čtení? Nápady jsou ještě bláznivější a originálnější než poprvé (a až na výjimky se neopakují). Moc se mi líbí nápad s klíči, dává knížce rámec. Některé novotvary jsou super. Vizuálně mi knížka pořád moc nesedí, ale docela si zvykám.
Kniha Rozhodně mě nečti! v seznamech
kniha je úžasná. Teda možná bych řekla, že je to spíš vtipný předmět ve vzhledu knihy ;-). Obal je lněný doplněný zlatými obrázky a textem, působí to ohromě retro. Ohromně mě to bavilo. Škoda, že knížka je tak tenká