Rozlišovanie duchov v manželstve: Ignaciánska múdrosť pre manželov přehled

Rozlišovanie duchov v manželstve: Ignaciánska múdrosť pre manželov
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481140/bmid_rozlisovanie-duchov-v-manzelstve-ig-pbZ-481140.jpg 5 1 1

Naše životy žijeme veľmi dynamicky. Niekedy sa máme lepšie, inokedy horšie. Veľmi to však závisí od okolností a situácií, v ktorých sa práve nachádzame. Duchovný život nie je výnimkou a aj ten prechádza rôznymi zmenami. Niekedy sme modlitbou naplnení, inokedy sa k nej musíme nútiť. V tomto kontexte prichádza Timothy M. Gallagher s knihou Rozlišovanie duchov v manželstve, v ktorej predstavuje pravidlá rozlišovania svätého Ignáca z Loyoly. Tieto pravidlá majú čitateľom pomôcť rozlišovať pohnútky ducha a byť citlivými na duchovné volania. Autor pravidlá svätého Ignáca z Loyoly ďalej aplikuje na manželský život a ponúka riešenia na rôzne problémy v duchovnom raste.... celý text

Romány Duchovní literatura
Vydáno: , Christian Project Support (CHPS)

Discernment of Spirits in Marriage: Ignatian Wisdom for Husbands and Wives

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozlišovanie duchov v manželstve: Ignaciánska múdrosť pre manželov. Přihlašte se a napište ho.

Starmoon
22.09.2021 5 z 5

Nadčasová múdrosť v aktuálnom príbehu. „Poloromán“ (ako v úvode označil toto svoje dielo autor) o manželoch Anne a Markovi, ktorí zažívajú mnohé situácie známe (nielen katolíckym) manželom. Každá z nich je vlastne ilustráciou k jednému zo štrnástich ignaciánskych pravidiel o rozlišovaní duchov, ktoré sa takto hneď chápu lepšie a ľahšie. Celkovo je kniha veľmi pútavá, príjemne stručná a prehľadná, rady v nej aplikovateľné v bežnom (a nielen v manželskom) živote. Som rada, že kniha vyšla, že som ju dostala, že som si ju mohla prečítať – a veľmi rada sa k nej hocikedy vrátim.

Kniha Rozlišovanie duchov v manželstve: Ignaciánska múdrosť pre manželov v seznamech

Autorovy knížky

2021  100%Rozlišovanie duchov v manželstve: Ignaciánska múdrosť pre manželov