Rozmazlená princezna přehled

Rozmazlená princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479351/bmid_rozmazlena-princezna-TTl-479351.jpeg 4 571 571

Penn Říká se, že pomsta chutná nejlépe zastudena. Před čtyřmi lety mě Daria Followhillová zničila. Připravil jsem ji o její první polibek. Ona mě připravila o jedinou věc, kterou jsem kdy miloval. Já byl chudej. Ona bohatá. Jenže věci se můžou změnit. A to zatraceně rychle. Teď jsem její spolubydlící. A ona musí zaplatit za to, že zničila jedinou dobrou věc v mém životě. Daria Followhillová si vždycky myslela, že je královna. Pro mě ale není ničím jiným než rozmazlenou princezničkou. Daria Chovala jsem se jako mrcha. To přiznávám. Trousila jsem jedovaté komentáře, opovržlivě ohrnovala nos a nastavovala nohy svým protivníkům. Zašlapávala jsem jehlovými podpatky do země každého, kdo by mi mohl ublížit. Třeba Penna Scullyho. Probodla jsem mu srdce, nechala ho vykrvácet a pak ho vyhodila do odpaďáku. Před čtyřmi lety mě požádal, ať si pro něj šetřím všechna svoje poprvé. Teď bydlí na druhé straně chodby a já si nepřeju nic jiného než být tou poslední v jeho životě. Před lety mi řekl, že nic na tomhle světě není zadarmo. A teď je načase, abych zaplatila. Z cyklu Hříšníci : Nová generace (1)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Pretty Reckless , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozmazlená princezna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (99)

Books_by_Dee
12.06.2024 3 z 5

Penna a Dariu spojuje jejich minulost, kdy pár let zpátky jej připravila o jedinou věc, kterou miloval, nyní ho její rodina přijímá do rodinného domu, stává se jejím spolubydlícím a chce se pomstít.

Já jsem k celé sérii přistupovala velmi opatrně, jelikož od Veru (@once_upon_a_book_and_me) vím, že sérii vůbec nemusí a byla by nejradši kdyby vůbec neexistovala. Ale já mám vlastně názor úplně jiný a jak tenhle díl, tak celá série mě sedla a bavila. Co čtenář to názor.

Mezi dvojící byla skvělá chemie. Penn byl úžasným středoškolským bad boyem a Daria, Daria prostě chtěla jsem víc cítit lásku své matky. Já jsem příběh jejich rodičů Melody a Jamieho četla a opravdu mě překvapil pohled na Melody z POV její dcery a vlastně Darie naprosto rozumím. Jamie byl však naopak skvělým otcem.

Někomu tahle série nesedla, mě (už mám přečtené všechny tři knihy, když píšu tuhle recenzi) jo. Já mám všechny tři díly pohybující se kolem 4 a to jsem přeskočila první sérii Hříšníků, takže tam snad musím hodnotit jedině 5 . No uvidíme…až se k ní dostanu.

Já princeznu nebo vlastně celou tuhle generaci doporučuji. Ale je fakt že se me líbí díl od dílů víc a víc.

Ewe291
12.04.2024 4 z 5

Tak to bola jedna skvela kazda. Nemozem povedat, ze som mala Dariu rada ale teraz uz chapem preco robila to co robila a ostatny? No to je jedno velke aspon pre mna WAU.
Samej seba sa pytam preco som s knihou tak dlho cakala ale myslim ze je to len a len dobre za mna skvele. Paci sa mi ze sa stretavame aj s ostatnymi a niekedy by som im aj nafackovala a uberam bod za Melody a este par trhliniek ale inak skvela kniha ku ktorej sa budem rada vracat


Pája699
28.02.2024 5 z 5

Chci být tvým vším
Až na jednu věc
Nechci být tvojí minulostí


Po zvláštním začátku, se tento příběh neskutečně rozběhl a uchvátil mě. Četla jsem jak učarovaná :-)

Určitě to má své mouchy, jako třeba přeslazený konce jak cukříček :-D ale to vše odpustíte, protože příběh Darii a Penna, byl prostě neskutečný, a to jsem jim ze začátku nemohla přijít na jméno.
Postupem příběhu úplně vidíte, jak se postavy vyvíjejí a mění…..

Každá postava má krásně vylíčený charakter…Via neskutečná mrcha o Gusovi ani nemluvím a Melody by si měla dát taky facku a nemění to nic na tom, že na konci se to vcelku s Darii urovnalo a našly si k sobě cestu .-)

Moc se těším na příběh Knighta a Vaughna, kteří za Dariiou stály i v těch nejhorších časech!

„Láska je pokorná“

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

05.10.2021


Knižní novinky (34. týden)

23.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozmazlená princezna v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených750x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených29x
v Knihotéce298x
v Chystám se číst207x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech1x