Rozprávky o psíčkovi a mačičke: Ako spolu gazdovali a ešte o všelijakých iných veciach přehled

https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278423/bmid_rozpravky-o-psickovi-a-macicke-ako--4gY-278423.jpg 5 2940 2940

O pejskovi a kočičce série

Obľúbené rozprávky o psíčkovi a mačičke, ako spolu gazdovali v malom domčeku pod lesom, ako si v ňom spolu nažívali a chceli robiť všetko tak, ako robia veľkí ľudia a ešte o všelijakých iných veciach pre deti, napísal a nakreslil Josef Čapek.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozprávky o psíčkovi a mačičke: Ako spolu gazdovali a ešte o všelijakých iných veciach. Přihlašte se a napište ho.

Kanylka
předevčírem 4.5 z 5

Prostě krása nesmírná

_Andrew_
31.12.2024 5 z 5

Poutavé vyprávění prověřené léty, které mi zpříjemnilo dnešní dopoledne. Povídání o pejskovi a kočičce patří ke klasice a dle mě patří do každé dětské knihovničky. Ideální kousek na předčítání před spaním.

AlbionFoxyFox
29.12.2024 5 z 5

Krásný návrat do dětství při uspávání 3leté dcery...

Kniha Rozprávky o psíčkovi a mačičke: Ako spolu gazdovali a ešte o všelijakých iných veciach v seznamech

v Přečtených4 752x