Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov přehled
Dušan Taragel
Máte doma dieťa, ktoré sa špára v nose, je zábudlivé, lenivé, papuľnaté a nechce sa umývať? Hľadáte dobrú polepšovňu, ktorá zachráni Vaše dieťa pred doživotnou neposlušnosťou? Už nehľadajte - kúpte si knihu veselých nápravných rozprávok a Vaše dieťa sa konečne dozvie, čo ho čaká, keď bude neposlušné! Ďalšie vydanie kultových rozprávok v novej grafickej úprave obsahuje aj nové rozprávky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov. Přihlašte se a napište ho.
Když se řeknou pohádky, napadne mě hned několik znaků - nadpřirozené bytosti, kouzelné předměty nebo šťastné konce. A toto v těchto “pohádkách” chybělo. Dětem bych číst asi nedávala. A jako dospělou mě to vážně nebavilo. Velmi slabé.
Z hodnocení Nezletilého kritika Vojty (8 let), celou recenzi najdete ve skupině Nezletilí kritici na Facebooku: "U čtení jsem se hodně nasmál. Například když zapomnětlivý Martin nezastavil vodu a vytopil sousedův byt a v okamžiku, když si soused přišel stěžovat, tak celá rodina dělala, že nejsou doma. Nejvíc se mi líbil příběh O Bětce, které bylo všechno k smíchu, a O Katce, která se všude ztrácela.
Srandovní je závěrečný test neposlušnosti a nejvíc vtipné jsou obrázky.
Jo, a už nikdy se nebudu dloubat v nose, abych neměl nos jako okurku."
Kniha Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov v seznamech
Jedna hvězda, že se syn na začátku pohadky zasmál. Pak už to šlo ale z kopce a po konci "a takhle dopadnou všechny děti, co ..." řekl, ze už další pohádku nechce.