Rozvoj mentální kondice přehled

Rozvoj mentální kondice
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512653/bmid_rozvoj-mentalni-kondice-uIU-512653.png 2 3 3

Další kniha z úspěšné autorčiny řady cvičení na každý den v roce. Soubor krátkých úkolů pro ty, kteří si chtějí procvičovat mentální kondici a denně zaměstnávat mozek, ale nevyhovují jim dlouhé aktivity na celou stránku. Střídají se různé typy cvičení, která částečně pracují se zeměpisnými a přírodovědnými reáliemi. Tento díl je navíc zacílen na rozvoj a produkci v oblasti verbální kreativity.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozvoj mentální kondice. Přihlašte se a napište ho.

vladku
11.09.2023

Knihu jsem si pořídil naslepo. Pokud máte faktografické znalosti názvu států, měst, hor, řek, rostlin, budete mít velkou výhodu. Mentální cvičení jsou v podání této knihy především písmenkové hrátky, přesmyčky, vzpomínání na slova splňující nějaké podmínky apod. Proč ne, jen holt mentální trénink znamená i nějakou formu učení se názvů výše zmíněných objektů.

135evik
17.03.2023 2 z 5

Je to strašně jednoduché, asi je kniha určená pro žáky ZŠ a nejsem cílová skupina. Jak psala přede mnou ava.s, cena neodpovídá obsahu, i v křížovkářském časopisu si člověk více zaluští a zapřemýšlí.

ava.s
16.03.2023 1 z 5

Jakákoliv kniha křížovek či sudoku za pár korun je lepší investice...i blbá hra na telefonu asi splní stejný účel a zadarmo. Za mě bohužel úplně zbytečná publikace.

Kniha Rozvoj mentální kondice v seznamech