Rozzlobený bůh přehled

Rozzlobený bůh
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497876/bmid_rozzlobeny-buh-RBr-497876.jpeg 4 412 412

Vaughn Spencer. Říkají mu rozzlobený bůh. Pro mě není ničím jiným než bezcitným princem. Jeho rodiče ovládají naše město, policii, každého občana i butik na hlavní třídě. Jediné, co mám já, je nesmiřitelná zášť vůči němu, protože mě málem zničil. Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě bude pronásledovat až za oceán. A teď je tady, žije se mnou v temném, tajuplném sídle poblíž Londýna. Říká se, že tady straší. Je to pravda. Zámek Carlisle ukrývá naše nejtemnější tajemství. Vaughn si myslí, že dokáže zničit přízraky své minulosti. Netuší ale, že je to moje srdce, které zabíjí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Angry God


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozzlobený bůh. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (64)

HankaJosefiova
20.08.2024 3 z 5

Je to určitě nejslabší díl této nové generace hříšníků. A je to škoda, protože syn Viciouse? To by měla být pekelná jízda. To se ale jaksi nekonalo.
Četli se to fajn, ale nadšení u toho moc nebylo.

Books_by_Dee
12.06.2024 4 z 5

Rozhodně nejlepší díl série

V tomhle díle se podíváme na příběh Vaughna – rozzlobeného boha, a Lenoru oba jsou umělci a jsou přijati na prestižní letní uměleckou školu a celá story je provlečená jedním velkým (ošklivým) tajemstvím. Mezi těmito dvěma byla úžasná elektrizující chemie a jejich interakce byla úžasné, obzvlášť jsem milovala jejich – nic k tobě necítím, nesnáším tě. Přesto jejich láska prostě je takové to klasická – tihle spolu prostě musí být.

Za mě byl příběh prostě tak akorát napínavý, emotivní a temný. Byla také příjemná změna, jak se to celé odehrávalo v uměleckém prostředí (to bylo asi moje poprvé). Pro mě prostě byly nejzajímavějším párem a konec mě emočně fakt dostal.

V lednu letošního roku vyšel v angličtině čtvrtý díl série, ve kterém se podíváme na příběh sestry Darie (z druhého dílu) Bailey a Leva Cola (snad díl brzy vyjde v češtině).

Na sérii jsou prostě odlišné názory, někdo ji miluje, někdo ji nesnáší a přeje si, aby zmizela z povrchu zemského. Já se řadím spíše k té první skupině. Všechny tři díly jsem hodnotila kolem 4 a mě se jejich jednotlivé příběhy opravdu moc líbili a doporučuju je dál. Vzhledem k tomu, že všichni říkají, že první generace je o dost lepší, nemůžu se dočkat, až se k ní dostanu (vlastně nevím, proč jsem ji přeskočila). Tam tedy očekávám samé pětihvězdičky. když i s touhle sérií jsem byla spokojená.


Syma149
25.04.2024 4 z 5

Knihu jsem přečetla podruhé a nějak nevím, co k ní napsat. Dobře se čte, to autorka umí. Bohužel, někdy mi její knížky přijdou už dost za hranou. První hříšníci se mi libili víc. Ale čtivé to rozhodně je.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Šachy pod sopkou, Ztraceny v Paříži a další knižní novinky (25. týden)

19.06.2022


Citáty z knihy (1)

“Ars Longa, Vita Brevis.


Kniha Rozzlobený bůh v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených539x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených23x
v Knihotéce250x
v Chystám se číst173x
v Chci si koupit56x
v dalších seznamech1x