Ruce v hlíně: Kniha pro malé zahradníky přehled
Kirsten Bradley
Ať už žiješ ve městě nebo na venkově, tato knížka plná inspirativních nápadů tě naučí pozorovat a prozkoumat přírodu od jara do zimy. Zjistíš, jak pohodlně ubytovat hmyzí rodinku nebo kdy je vhodná doba na zasetí semínek. Pomocí jednoduchého návodu si vyrobíš vlastní terárko i krmítko pro ptáčky. Neboj si zašpinit ruce od hlíny a objevuj přírodu – jak roste, kvete a chutná!... celý text
Literatura naučná Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , LabyrintOriginální název:
Easy Peasy – Gardening for kids, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ruce v hlíně: Kniha pro malé zahradníky. Přihlašte se a napište ho.
Kniha obsahuje typy jak si pohrat a tvorit v ramci prirody, zahradniceni. Dceri se docela libila, ja bych si dovedla predstavit lepsi napady a asi i nekdy vice funkcni. Jako navod pro dite dobre, muze rozvijet kreativitu a nauci se jak veci v prirode funguji. Ja osobne od knihy cekala vice. Jsem rada, ze bylo pouze zapujceno z knihovny.
Úžasná kniha pro malé zahradníky. Měla jsem ji půjčenou z knihovny a přemýšlím, že si ji koupím i do své knihovničky.
Knižní novinky (12. týden)
16.03.2020
Kniha Ruce v hlíně: Kniha pro malé zahradníky v seznamech
Kniha je nádherně ilustrovaná a naši malou zahradnici velmi bavila. Je fakt, že ty projekty jsou jednodušší, ale to mně osobně vůbec nevadilo, alespoň jsme je fakt mohli zrealizovat, aniž by z toho bylo větší bolení hlavy. :)