Rudý kruh přehled
John David Mann , Brandon Webb
Zážitky Brandona Webba z nejelitnější odstřelovačské jednotky na světě vešly do legend. Ve své knize Rudý kruh nabízí unikátní a fascinující pohled specialisty tajných operací na vnitřní fungování americké branné moci – od tvrdých roků výcviku v námořních jednotkách zvláštních operací přes nervy drásající střetnutí s oddíly Tálibánu a al-Káidy v divočině severního Afghánistánu až po vylíčení vzniku nových odstřelovačských standardů a výcviku jedněch z nejúspěšnějších odstřelovačů 21. století... celý text
Literatura světová Romány Vojenství
Vydáno: 2016 , CPressOriginální název:
The Red Circle, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudý kruh. Přihlašte se a napište ho.
Milovníkům akcí a speciálních jednotek vřele doporučuji, moc dobře se četla a často jsem se zasmál. Překvapilo mě i mnoho detailů z výciku a skutečných akcí. Stránky jsem hltal. Autor má u mě jedničku.
Za mě velmi zdařilý počin. Knížka mě bavila od začátku do konce. Na to, že má skoro 400 stran se četla opravdu sama. Kdo chce, najde si v knize i motivační podtext s heslem: Nikdy se nevzdávat. Pravda, konec je už takový nijaký, ale to se týká nižších desítek stran na konci.
Klobouk dolů před tím, co museli (a musejí) uchazeči nejen v SEALS absolovovat a vydržet.
Kniha Rudý kruh v seznamech
Něco úžasného a neskutečného, životní příběh plný napětí, doporučuji všemi deseti, nechapu ještě teď co člověk je schopen dokázat když něco opravdu chce