Zasvätený přehled

Zasvätený
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120419/zasvateny-120419.jpg 4 234 234

Ruinská trilogie série

1. díl >

Obeť jedného človeka môže vyvolať sprisahanie. Odvaha jednej ženy napokon odhalí desivú pravdu. Dokáže sa jej však ľudstvo postaviť zoči-voči? Čo je tajomstvom zasväteného? Istoty moderného sveta sa čochvíľa rozpadnú vinou sprisahania napájaného krvou a klamstvom... Mních skočí z najstaršieho obývaného svätého chrámu na zemi, z Citadely vytesanej do hory v historickom tureckom meste Rumy, a zabije sa. Nejde však o bežnú samovraždu, ale o symbolický akt a vďaka médiám sa jeho svedkom stane celý svet. Pre charitatívnu pracovníčku Kathryn Mannovú a hŕstku spolupracovníkov to znamená signál na začatie akcie, na ktorú čakali, no pre uzavretých fanatikov v mníšskych sutanách v Citadele zasvätených koniec všetkého, čo vybudovali. Chcú tomu zabrániť, a tak zabíjajú, mučia a porušujú zákony. Novinárka Liv Adamsenová, ktorá píše o zločinoch v New Jersey, sa odvážne vydá na príšernú a nebezpečnú cestu, ktorá vedie aj k poznaniu samej seba. Na konci cesty však objaví čosi, čo zmení jej život! Zasvätený je apokalyptický triler o sprisahaní, aký ste ešte nečítali, plný vzrušenia a intríg. Zároveň ohlasuje debut veľkého talentu – Simona Toyna.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Sanctus , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zasvätený. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

m2056
07.09.2023 5 z 5

První díl série se čte dobře příběh je zajímavý škoda jen že musíte shánět další knihu uvítal bych když to bude tři knihy v jedné.

katushah
18.06.2023 4 z 5

Dobře se to četlo. Tuhle tématiku mám ráda. Akorát teda to finále je dost podivný. Zkusim si přečíst další díl, jak se to bude dál vyvíjet.


Tyet
08.12.2022 odpad!

Tato kniha byla ještě PŘED VYDÁNÍM prodána do 40 zemí světa! To je skutečně zcela mimo mé chápání, protože je naprosto blbá. Slátanina stříleček, soft ezoteriky pro masy a jakési pofidérní "historie", kde prastaré tajné texty mají formu i obsah facebookových mouder. Ale lid si to patrně žádá, jiné vysvětlení nemám.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zasvätený v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených309x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených23x
v Knihotéce200x
v Chystám se číst95x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x