Rumcajs se vrací I. přehled
Michal Opitz
Rumcajs se vrací série
1. díl >
Manka umřela, dospělý Cipísek s rodinou starostuje v Jičíně a Rumcajs zůstal na stará kolena v Řáholci sám. Když doprostřed lesa dopadne neznámý objekt, bude ale muset rychle oprášit svoje loupežnické náčiní, aby uspěl v boji s novým nebezpečným nepřítelem - Vetřelcem z vesmíru.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rumcajs se vrací I.. Přihlašte se a napište ho.
Velmi zajímavý projekt. Nejdříve jsem pojal podezření na nějaký podvod a mazanici, ale po rozbalení v počítači jsem jen čuměl. To je prostě nádhera. Taková nostalgická vzpomínka křížená novodobým Vetřelčím tématem. Doslova jsem obrázky hltal. A příběh samotný má logiku. Trochu bych to přirovnal k příběhu Vetřelci vs. Predátoři. Jen se to neodehrává v USA, ale u nás v Řáholci.
Ty vado, to je tak roztomilý, až jsem zaslzel. Vrátit se ve svém věku opět do Řáholce jsem tedy nikdá nechtěl, ale když v něm přistanou Predátoři.....není co řešit - tři dávky.
Kniha Rumcajs se vrací I. v seznamech
2017 | Rumcajs se vrací I. |
2020 | Rumcajs se vrací III. |
2019 | Scratch Wars: Legenda Overcorneru |
2018 | Rumcajs se vrací II. |
Tak něco takového bych asi nikdy nečekal, že budu číst:D Ale jako je to fakt cool jednohubka:D