Rumunské pastorále - Inspiromat nejen pro cyklisty přehled

Rumunské pastorále - Inspiromat nejen pro cyklisty
https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86951/bmid_rumunske-pastorale-inspiromat-nejen-KDU-86951.jpg 3 2 2

V životě se každý člověk ocitne jednou za čas na rozcestí. Častokrát váhá a nemůže se rozhodnout kudy a kam se vydat. Přemýšlí, dumá a přešlapuje na místě. Někdy pomůže k rozhodnutí malá informace nebo poskytnutí rady kolemjdoucího. Tato kniha by měla rozhodování ulehčit všem, kteří ještě váhají a zvažují, zda se do Rumunska vydat či nikoliv. Měla by přispět ke kladnému rozhodnutí těch, kteří rádi vymění jistotu západního cestovatelského blahobytu za mírnou nejistotu balkánského typu. Odměnou jim budou zážitky z nádherné a neporušené přírody, kde žijí sice chudší, ale o to upřímnější lidé s otevřeným srdcem. Přijměte naše pozvání, nasedněte na svá kola a posuďte sami. Inspirací vám budiž tento „inspiromat“, ve kterém najdete skoro třicet cyklistických tras, jejichž absolvování vám usnadní speciálně nakreslené mapky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rumunské pastorále - Inspiromat nejen pro cyklisty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Kaja1
06.07.2023 3 z 5

Tuto knihu jsem si půjčila, abych se něco dozvěděla před cestou do Rumunska. Pro lidi, kteří tam jedou na kola je tato knížka určitě přínosem, trasy jsou popsány detailně. V knížce jsou pěkné fotografie.

KITT
11.03.2015 3 z 5

Na tuto knihu jsem se moc těšil, ale zklamala mě. Čekal jsem, že se zde dozvím spoustu zajímavostí z Rumunska, především ze života na vesnicích, jak zde lidé žijí apod. Místo toho však v knize byl jen popis cesty, kudy se jelo, kde se odbočilo apod. Přesto dávám knize tři body! Za fotografie a nějaké zajímavosti, kterých se přece jen pár našlo, ale čekal jsem mnohem víc od této knihy.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rumunské pastorále - Inspiromat nejen pro cyklisty v seznamech

v Přečtených3x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

cyklistika Rumunsko cyklotoulky, cykloturistika Rumunské Západní Karpaty

Autorovy knížky

2009  60%Rumunské pastorále - Inspiromat nejen pro cyklisty