Runové vraždy přehled
Radek Coufal
Historik Hynek Nox a policejní vyšetřovatelka vietnamské národnosti jsou na stopě pradávného vražedného rituálu, který se snažil objevit nejen Heinrich Himmler a jeho černí rytíři. Jeho znaky nesou také nedávné brutální vraždy prováděné na posvátných místech v Česku.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Runové vraždy. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Runové vraždy v seznamech
2014 | Blůdička aneb Mystická detektivka z Českého lesa |
2022 | Lesbičník |
2015 | Půlmilování |
2020 | Runové vraždy |
Ruce pryč od tohoto paskvilu. Nápad velmi dobrý - rituální vraždy na základě nacistického okultismu. Napsané je to ale opravdu hrozně. Děj sice pádí vpřed jako splašená kobyla, nenudíte se, ale musíte vypnout mozek a nesnažit se u čtení myslet. Děj je neuvěřitelný, nereálné situace i charaktery. A ten závěr. Mně připadalo, že ten spisovatel byl zdrogovaný když to psal.
Podle životopisu pan Coufal vystudoval český jazyk. Pokud je tomu tak, pak začínám mít o naše vysoké školství fakt obavy.
Tady je pár prliček:
"Hany se dívala za majorovými prostornými zády..." Jak vypadají prostorná záda?
"Když všichni pokývali hlavou, že ne,..." - to jako byli Bulhaři nebo co? Já při záporu hlavou vrtím.
"Vietnamci neměli své advokáty a nebyli tak dobře uvětveni v české společnosti..." Já tedy jsem radši ukotvený nebo zakotvený.
"Benno Grundt se držel před sebou, hekal, nadával..." Proboha, jak to udělal?
Opravdu, tímhle skvostem neztrácejte čas.