Rebelské srdce přehled
Vi Keeland , Penelope Ward
Po šokujícím závěru Rebelského dědice přichází pokračování příběhu Rushe a Gii ve druhém dílu s názvem Rebelské srdce. Jak si pokazit jinak skvělé léto v Hamptons: Vyspat se se šéfem. Splněno. Utratit všechny peníze za nájem, který si nemůžete dovolit. Splněno. Jak na konci léta odejít od muže, kterého milujete: … Dám vám vědět, až na to přijdu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Rebel Heart, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rebelské srdce. Přihlašte se a napište ho.
Chvílemi se to docela táhlo, ale i tak mě to bavilo víc než první díl. Celkově - pěkný, pohádkový příběh.
10 nejprodávanějších eknih (červen)
03.07.2019
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
„Očividně existují situace, které nikdy nepochopíme, dokud se nestaneme jejich součástí.“
Kniha Rebelské srdce v seznamech
v Přečtených | 1 139x |
Druhý díl je hodně o emocích, jak se vypořádat s celo hromadou všeho špatného, co se sesypalo najednou.
Není to taková romantika, erotika jako první díl. Myšlenky Gii a Rushe nejsou jednoduché v reakci na nastalou situaci. Že vše oba velmi bolí a komplikuje vše, je jasné.
Otázkou je, zda dokáží oba své obavy vstřebat, zmírnit, vysvětlit, srovnat si, aby mohli být spolu.
Napětím mě asi kniha nevtáhla tolik jako první díl. Ale je zase cennější o myšlenky, co nás v životě může potkat a s čím je třeba se vyrovnat.
Za mě velmi povedená duologie.