Růžence Matky Marie přehled
Tat‘jana Mikušina
Růžence jsou určeny pro duchovní práci. Růžence jsou sestaveny na základě Poselství, předaných skrze Posla Tat´janu Nikolajevnu Mikušinu. Kniha má jeden plný Růženec – „Růženec Milosti Matky Marie“, který sestavila T. N. Mikušina pod vedením Matky Marie, a čtrnáct malých Růženců, sestavených o něco později s inspirací Matky Marie a dle vzoru, který ona dala pro ty lidi, kteří nemají možnost věnovat čtení Růženců hodinu času denně, aby mohli číst Růžence v krátké formě.... celý text
Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: 2022 , Tisk PětkaOriginální název:
Розарии Матери Марии, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Růžence Matky Marie. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Růžence Matky Marie v seznamech
2019 | Saint-Germain |
2021 | Gautama Buddha |
2021 | Krátké Růžence |
2022 | Růžence Matky Marie |
2022 | Ježíš |
"Překrásné čisté svaté a vznešené čtení, které pozvedá vědomí člověka a pomáhá mu uvědomit si to, co je v životě skutečně důležité a podstatné. Miluji všechny knihy Taťjany Mikušiny, při čtení jsem ani nedýchala a všechno lidské ve mně s velikou úctou a pokorou pokleklo. Se slzami v očích jsem dočetla poslední stránky a přála bych si, aby takových knih bylo více, aby je četli všichni lidé, zvláště ti, kteří ztrácejí naději a sílu čelit každodenním výzvám a zkouškám.
Přála jsem si, aby tyto krásné knihy měly nekonečně mnoho stran, abych každý den mohla číst poselství milovaných Mistrů a cítit a vnímat jejich blízkost a milující přítomnost.
Všechna poselství mi nesmírně pomohla v mém životě, naplnily mne optimismem, nadějí, láskou a touhou být tou nejlepší lidskou bytostí, jakou dokážu být, být taková - jako jsou nanebevzatí Mistři a být hodna toho, číst jejich krásná a čistá poselství.
Jsem nesmírně vděčná, že jsou knihy pro nás dostupné a můžeme číst tato poselství plná naděje a lásky.
Děkuji Děkuji Děkuji. Cítím se velmi velmi požehnána."
Eva Schejbalová, Polička.
Více zde: https://www.sirius-cz.net/knihy/knihy-v-cestine/nazory-o-knihach-t-n-mikusiny/