Nevěsta z Růžového útesu přehled

Nevěsta z Růžového útesu
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/3082/bmid_nevesta-z-ruzoveho-utesu-SNB-3082.jpg 4 133 133

Růžový útes série

1. díl >

Rok 1133. Autorka několika bestsellerů a držitelka literárních cen Rexane Becnelová ve svém okouzlujícím příběhu o věrnosti a lásce oživila časy zašlé slávy Walesu ve 12. století, plné intrik a prudkých vášní. Z pověření anglického krále Jindřicha přijíždí do Walesu Rand Fitz Hugh, aby si podrobil vzpurné Velšany. Ačkoliv je jako statečný a panovníkovi oddaný válečník připraven na válku, snaží se na obsazeném území udržet mír. To ještě netuší, jaká bitva vzplane v jeho srdci. Josselyn je smířena s tím, že se provdá za muže, jímž opovrhuje, jen aby sjednotila velšské rody v boji proti nenáviděným Angličanům. Dříve než k tomu dojde, Rand ji unese a ona se stává jeho zajatkyní a figurkou v rozehrané partii mocenských ambicí. Rand je sice jejím nepřítelem na život a na smrt, proto se ho také Josselyn bojí, ale současně ji k němu cosi přitahuje… V časech bojů a zrady, nepřátelství a zoufalých činů se láska ukáže jako ta nejmocnější zbraň.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Bride Of Rosecliffe, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěsta z Růžového útesu. Přihlašte se a napište ho.

šlejfířka
předevčírem 5 z 5

První z knížek této spisovatelky která se mi dostala do ruky.A nejvíc se mi líbila.
Hezky se četla a nezklamala moje očekávání od typu této literatury.kterou beru jako odpočinkovou.

renefer
09.05.2023 4 z 5

Tahle autorka už dlouhodobě patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších spisovatelek historické romantiky a zatím co některé spisovatelky se mi léty vzdalují, tahle se mi spolu s Drake líbí pořád. Takže doporučuji.

moudivlacek
08.03.2020 5 z 5

Nádherná kniha ze středověké Anglie a Walesu. Vypráví příběh o mocenském boji o území a nadvládu Angličanů a Walesanů. Otázkou je, kdo je tak krutý, kdo má duši ďábla? Kdo se naopak snaží zajistit mír, i když se nemusí ohlížet na obyčejné lidi kolem? A znamená něco milující žena a matka, nebo boj mohou úspěšně vést jen muži? Nenávist navíc je nejen mezi dospělými, ale i dětmi.
Kdo milujete toto období, nenechte si ujít vyprávění o chrabrých mužích, kteří jsou neohroženými válečníky a kteří přesto podlehnout největšímu nepříteli - lásce. Doporučuji.

Kniha Nevěsta z Růžového útesu v seznamech

12. století romance historické romance