Rybář a jeho duše přehled
Oscar Wilde
![Rybář a jeho duše Rybář a jeho duše](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176096/rybar-a-jeho-duse-POR-176096.jpg?v=1444502496)
Filozofická pohádka o tom, zda je důležitější láska či duše, moudrost či láska, láska či bohatství a zda může existovat duše bez srdce.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rybář a jeho duše. Přihlašte se a napište ho.
![laura laura](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/5764/laura-Elq.jpg?v=1611256255)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Zajímavý příběh o tělu, duši, lásce, srdci i rozumu. O svodech, věrnosti i věrolomnosti. O našeptávačích a hříšnících, o zlých skutcích i odhodlání nenechat se zlomit. Je láska mocnější než bohatství? Co se stane, oddělíme-li tělo od duše? Zůstaneme stejní? Jsme ještě schopni žít nebo už pouze přežíváme?
Zpočátku krásné, pak jsem se v tom však začala ztrácet. Oproti známějším dílům autora slabší, ale přitom stále dobré. Spoustu otázek, na které si každý musí odpovědět sám...
![Luigi1 Luigi1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tato pohádka plná otázek na které je potřeba i po tolika letech hledat odpovědi,někdy složitě.Doporučuji.
Kniha Rybář a jeho duše v seznamech
v Mé knihovně | 11x |
1999 | ![]() |
1999 | ![]() |
2005 | ![]() |
2004 | ![]() |
1919 | ![]() |
Velmi pěkný krátký příběh v aknize o rybáři a jeho duši. Podlehne rybář nástrahám ? Autor nám čtenářům klade otázku : Je důležitější láska nebo duše, moudrost nebo láska, láska nebo bohatství, může existovat duše bez srdce?
Doporučuji.