Rychlonohý Džar přehled

Rychlonohý Džar
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408809/bmid_rychlonohy-dzar-oE6-408809.png 4 84 84

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rychlonohý Džar. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

cubeice
02.06.2024 4 z 5

Asi nelze nesrovnávat se Štorchem. Je to skoro stejně dobré. Jen hrdinové našeho Edy jsou mému srdci tak nějak blíž. Nevím přesně proč, snad že jsou to prostě našinci. Co mě lehce rušilo, bylo používání dvojích jmen pro jednu postavu (Džar/Rychlonohý jelen apod.) Jinak super oddechovka.

MichalMartinka
24.02.2024 5 z 5

Tuto knihu, tak jako mnoho jiných, jsem našel v malé knihovničce v sousední dědině. Váhal jsem, jestli si ji vzít, ale nakonec jsem tak učinil...a dobře jsem učinil. Kniha popisuje osudy chlapce jménem Džar, z doby Kamenné, a jeho příhody a strasti. Byl jsem zvědav na styl psaní a samotný příběh, protože jsem byl zvědal na podobnost s Eduardem Štorchem. A byl jsem velmi mile překvapen. Kniha je čtivá a držela mě celou dobu. Bylo velmi zajímavé sledovat osudy tlupy Rychlonohého Jelena (Džara). K tomu musím vyzvednou ilustrace Zdeňka Buriana.


framil
20.12.2023 5 z 5

Kniha, kterou jsem v dětství několikrát četl, ne nečetl, ale přímo hltal. Byla perfektní, dobrodružná. Po letech jsem si ji opět přečetl a zjistil, že to kouzlo nezmizelo, ale ž mě kniha ,, bere " tak jako kdysi. Opravdu skvělý dobrodružný román.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rychlonohý Džar v seznamech

v Přečtených127x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce83x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x