Rytíř PM: K mistrovství v projektovém managementu a pro nespravedlivou výhodu v každé kariéře přehled
Martin Studnička
Před Alexem, talentovaným plánovačem, stojí nesplnitelný úkol. Díky 5 tajným principům projektového managementu a unikátnímu způsobu učení, který zahrnuje vzdělávání, procvičování a game changer úkoly, překoná všechny překážky. Každý princip je představen prostřednictvím AI mentora, který ztělesňuje Jana Žižku z Trocnova a učí Alexe klíčovým strategiím získaným za husitských válek. Být Rytířem PM je životní poslání a cesta. Díky intenzivnímu výcviku a věrnosti principům můžeš naplňovat své vize, žít hodnotný život a stát se klíčovým hráčem v jakémkoliv pracovním prostředí. Připoj se ke hře, která promění tvou kariéru v epické dobrodružství. Rytíř PM není jen pro projektové manažery, ale pro každého, kdo chce prorazit a uspět ve své kariéře. Také pomůže s vedením dalších lidí. Staň se rytířem projektového managementu a ovládni svou budoucnost.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rytíř PM: K mistrovství v projektovém managementu a pro nespravedlivou výhodu v každé kariéře. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Rytíř PM: K mistrovství v projektovém managementu a pro nespravedlivou výhodu v každé kariéře v seznamech
Autorovy knížky
2024 | Rytíř PM: K mistrovství v projektovém managementu a pro nespravedlivou výhodu v každé kariéře |