S kým dnes budeš spát? přehled

S kým dnes budeš spát?
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403784/bmid_s-kym-dnes-budes-spat-AiW-403784.jpg 3 103 103

Sálající slunce a spalující vášně uprostřed španělských hor. Dvě rodiny chtějí strávit skvělou dovolenou v úžasné vile, a netuší, že jejich přítel, jemuž dům patří, je omylem pozval na stejnou dobu… „Myslím, že ze všech knih, které jsem napsala, je tato má nejmilejší,“ píše autorka. „Děj se odehrává ve španělských horách, v krásné rozlehlé vile s bazénem, citronovníky a olivovníkovými hájky, v absolutně idylickém prostředí. Ve stejný den se tu sjedou dvě rodiny, které tu chtějí strávit dovolenou, a netuší, že jejich přítel, jemuž vila patří, je omylem pozval na stejnou dobu. (Nebo to nebyl omyl…?) Obě rodiny jsou nuceny zůstat celý týden v jednom domě a při popíjení vína a polehávání pod sálajícím sluncem u bazénu vyplouvají na povrch staré lásky, zrady a nevyřízené účty…“ Sophie Kinsella je bývalá finanční žurnalistka a spisovatelka bestsellerů, vydávaná po celém světě. Je autorkou série románů o bláznivých příhodách Becky Bloomwoodové, finanční žurnalistky, která nezvládá vlastní finance, ale miluje nakupování a dostává se do řady groteskních situací. Série má zatím šest dílů: Báječný svět shopaholiků, Shopaholik za hranicemi, Báječné nakupování před svatbou, Báječné nakupování se sestrou, Báječné nakupování do kočárku a Báječné mininakupování. Autorka napsala také další neméně úspěšné romány: Dokážete udržet tajemství?, Bohyně v domácnosti, Vzpomínáš si?, V rytmu charlestonu, Láska na zavolanou a Svatební noc. Pod vlastním jménem Madeleine Wickhamová vydala sedm knih, z nichž v češtině v nakladatelství BB/art zatím vyšly: Dokonalá nevěsta, Víkend s přáteli a Neděle u bazénu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

Sleeping Arrangements, 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S kým dnes budeš spát?. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (24)

shecoola
24.01.2024 4 z 5

Jednoduchá zápletka dvoch rodín na jednej neplánovanej spoločnej dovolenke - pohodové, nenáročné čítanie. Nenadchne, neurazí, pre niekoho málo, niekomu postačujúce. Záleží kto čo má rád. Asi najviac ma bavil humor Jenny :)

kotatkoz
29.07.2020 3 z 5

Ideální letní čtení - různorodé postavy, zajímavé prostředí, hezky propletený příběh, příjemně reálný konec... Není to kdo ví jaký knižní klenot, ale jako oddychovka při opalování se hodí perfektně :)
A jako u mnoha podobných knih, i tohle bych jednou ráda viděla zfilmované - právě díky atraktivnímu prostředí a pak ten závěřečný vodopád v domě... :))


Aneleh
26.07.2020 5 z 5

Mně se kniha moc líbila. Pro letní dovolenkové dny je jako stvořená a nejen to. Spisovatelka je výborná vypravěčka a psycholožka. Dokáže nás vtáhnout do děje i do prostředí samotného a dokonale vykreslit emoce všech zúčastněných. Není to jen o romantické zahálce na dovolené, ale překvapivě i zde v kouzelných španělských horách mohou lidé řešit závažné partnerské problémy a konat rozhodnutí, která změní jejich všední dny i celý další život.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S kým dnes budeš spát? v seznamech

v Přečtených153x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených4x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst44x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x