Safírová vdova přehled

Safírová vdova
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455007/bmid_safirova-vdova-39B-455007.jpg 4 30 30

Lze po manželství zatíženém lží znovu milovat? Ceylon, 1935. V manželství dcery úspěšného obchodníka s drahokamy Louisy Reeveové s okouzlujícím a zábavným Elliotem jako by nechybělo vůbec nic. Kromě vytouženého dítěte. Zatímco se Louisa zotavuje z opakovaných potratů, její manžel mizí z domova stále častěji, údajně za obchodem. A jednoho dne se už nevrátí... Po jeho náhlé smrti při autohavárii začíná Louisa rozplétat klubko záhad kolem Elliotovy existence a vypraví se po jeho stopách na plantáž Cinnamon Hills. V nádherném koutě ostrova na pobřeží Indického oceánu ji čeká nejen šokující odhalení, ale také svérázný majitel plantáže Leo, k němuž ji to instinktivně přitahuje. Dokáže v sobě po vší bolesti a zklamání najít sílu znovu milovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Víkend

Sapphire Widow, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Safírová vdova. Přihlašte se a napište ho.

knihovniceS
05.06.2023 4 z 5

Dinah Jefferies je moje oblíbená autorka, která píše příběhy z exotických končin. Přečetla jsem od ní Krámek s hedvábím, Než nastanou deště, Plantážníkova žena a nyní Safírová vdova. Příběhy z různých míst světa se mi líbily. Safírová vdova je příběhem z první poloviny 20. století na Cejlonu, který voní mořem, skořicí a vanilkou, nechybí romantika, smutek ani napětí. Nic neprozradím, dávám 4 hvězdy a doporučuji.

mysterygirl
15.06.2022 3 z 5

Přišel mi ten pribeh takovy jednotvarny, to same porad dokola omilane

Renike
17.08.2021 5 z 5

Mně se ten příběh moc líbil, Louisa dokázala k malému Conorovi to, co já bych v životě nedokázala..bylo příjemné číst o prostředí Cejlonu, plantáží skořicí a pláži Indického oceánu

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020

Kniha Safírová vdova v seznamech