Tajemství stínů přehled
Inesa Trojovská
Saisfríd a Karalen série
Karalen a Saisfríd se ocitli v Zemi na Nebesích. Nepanuje tam však ani zdaleka takový klid, jaký by se dal očekávat od jejího nebeského jména. V tamním světě jsou lidé souženi bídou a strachem z tajemného muže Hanadaka. Bojí se jeho mužů v kápích, kteří noc co noc přinášejí smrt stovkám nevinných lidí. Naši dva hrdinové si tak už k dosti nesnadnému úkolu (najít ve veliké zemi mezi sta tisíci žen jen jedinou; Sidžu) ještě přibírají další: vyhledat Hanadaka a pomstít se mu za všechny ty nešťastníky. Dlouhou cestou odhalují nejednu záhadu. Na jejich pouti je stíhá jakoby jedno neštěstí za druhým. Oba si kladou už jen jedinou otázku: jak jen tohle všechno může skončit?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství stínů. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Tajemství stínů v seznamech
Knížka se mi líbila, akorát toho zabíjení tam bylo asi dost. Ubrala bych toho, ale jinak moc hezké. Nějak nechápu, co se na tom většině lidí nezdá. 4 hvězdičky ;)
SPOILER
Tušila jsem, že Sidža je Karalenina matka. Napadlo mě to - a byla to pravda :D Všichni jsou tam prostě se všema nějak propojení :D