Neočekávaný románek přehled
Anna Jansson
Salon d'Amour série
< 4. díl
Prababička Angeliky Lagermarkové vždy říkávala, že nejlepší způsob, jak se vypořádat se vztekem, je využít ho k něčemu lepšímu. Kadeřnice ze salonu d’Amour si tato moudrá slova uchovávala v paměti po celý život. Ale zatímco svým zákazníkům stále pomáhá najít lásku, její vlastní vztah s taxikářem Magnusem začíná skřípat. Měla by zůstat, nebo odejít? Angelika pomáhá sestře vyklidit dům na prodej, přičemž spolu mnohokrát přejíždějí mezi domem a sběrným dvorem. Tam mezi běžnými zákazníky potkávají mnoho takových, kteří právě procházejí zásadními životními změnami: smrt blízkého, rozvod, sestěhování nebo rozchod. Dokonalé místo pro vztahovou poradkyni. Život právě nabral ty nejvyšší otáčky a mezi tím vším si Angelika najde bulku v prsu. Neočekávaný románek je o ztrátě pevné půdy pod nohama a o hledání rovnováhy ve světě naruby. Je to čtvrtý díl vlídné a dojemné série o Angelice, bohyni víry.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , OmegaOriginální název:
En otippad kärlekshistoria, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neočekávaný románek. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (26. týden)
27.06.2021
Kniha Neočekávaný románek v seznamech
2018 | Bohyně osudu ze Salonu d'Amour |
2018 | Příšerné tchyně |
2019 | Nevyvážený pár |
2019 | O čem nevíš |
2021 | Neočekávaný románek |
Sériu mám dočítanú. Ani táto časť nesklamala. Opäť sa v nej stretávame s postavou Angeliky. Jej život nie je veru nudný. A jej partner tiež nie je žiadny ľahký oriešok.
A akonáhle zistí, že to u nej ani po zdravotnej stránke nie je dobré, hľadá oporu. Či ju nájde, kto jej ju poskytne a ako sa vyvinú všetky vzťahy v rodine, v práci, vo vzťahu, to sa dozviete po jej prečítaní. ;)
Jednoznačne môžem povedať, že to bola séria, ktorá určite stála za prečítanie