Sám sobě doktorem přehled
Jiří Cingroš
Stále žádaná kniha vychází z principu celostní medicíny, tj. preventivního odstraňování příčin nemocí, léčení organizmu jako celku. Základem je sedm očistných kroků, kdy si jednoduchými a zcela přirozenými prostředky očistíte orgány a vytvoříte předpoklady pro úspěšné léčení. Metody, recepty a zkušenosti lidového léčitelství ověřené desítkami generací skutečně fungují. Svědčí o tom dnes už tisíce dopisů a zpráv od spokojených čtenářů nejen od nás, ale z desítek zemí celého světa. Autor čtenáři nic nezakazuje, pouze radí, doporučuje. Trefil se do mentality většiny z nás. Dosud nejúspěšnější titul nakladatelství! Od prvního vydání v roce 1995 je pravidelně dotiskován.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sám sobě doktorem. Přihlašte se a napište ho.
Kniha obsahuje větší množství kratších kapitolek na různá zdravotní témata, většinou psána alternativně a s vtipem. Plusem jsou zejména osobní zkušenosti autora s půsty. Každý si vybere, co by zkusil sám na sobě.
Rozhodně bych nezavrhoval hladovku a urinoterapii, protože právě tyto dvě metody jsou starší, než veškeré komerční produkty. Ovšem musí se vědět, jak na to.
Kniha Sám sobě doktorem v seznamech
léčivé rostliny bylinkářství léčitelství dělená strava zdraví detoxikace organismu uzdravování urinoterapie klystýr životospráva zdravá výživa
1995 | Sám sobě doktorem |
1996 | Urinoterapie |
2002 | Tlumočníkem proti své vůli |
2002 | I Rusové se smějí |
Kniha obsahuje řadu návrhů na zlepšení zdravotního stavu, některé rady (klystýr a urinoterapie) jsou však pro mne obtížně přijatelné.