Sám sobě doktorem přehled

Sám sobě doktorem
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51636/sam-sobe-doktorem.png 4 34 34

Stále žádaná kniha vychází z principu celostní medicíny, tj. preventivního odstraňování příčin nemocí, léčení organizmu jako celku. Základem je sedm očistných kroků, kdy si jednoduchými a zcela přirozenými prostředky očistíte orgány a vytvoříte předpoklady pro úspěšné léčení. Metody, recepty a zkušenosti lidového léčitelství ověřené desítkami generací skutečně fungují. Svědčí o tom dnes už tisíce dopisů a zpráv od spokojených čtenářů nejen od nás, ale z desítek zemí celého světa. Autor čtenáři nic nezakazuje, pouze radí, doporučuje. Trefil se do mentality většiny z nás. Dosud nejúspěšnější titul nakladatelství! Od prvního vydání v roce 1995 je pravidelně dotiskován.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sám sobě doktorem. Přihlašte se a napište ho.

Elea
30.10.2024 3 z 5

Kniha obsahuje řadu návrhů na zlepšení zdravotního stavu, některé rady (klystýr a urinoterapie) jsou však pro mne obtížně přijatelné.

michalsch
12.03.2024 5 z 5

Kniha obsahuje větší množství kratších kapitolek na různá zdravotní témata, většinou psána alternativně a s vtipem. Plusem jsou zejména osobní zkušenosti autora s půsty. Každý si vybere, co by zkusil sám na sobě.
Rozhodně bych nezavrhoval hladovku a urinoterapii, protože právě tyto dvě metody jsou starší, než veškeré komerční produkty. Ovšem musí se vědět, jak na to.

barbarera
11.02.2021 5 z 5

Velmi pěkně zpracovaná kniha.

Kniha Sám sobě doktorem v seznamech