Sám sobě pomáhej! přehled

Sám sobě pomáhej!
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94563/mid_sam-sobe-pomahej-xOV-94563.jpg 5 26 26

Čtrnáctiletý hrabě Pavel Stohrad-Stecký, líný a domýšlivý na svůj původ, prožívá v hlubokých lesích svou robinsonádu ...

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sám sobě pomáhej!. Přihlašte se a napište ho.

jamesek007
10.06.2023 5 z 5

celý týden sem do matky hučel, bulel, sliboval nesplnitelnosti, ani sem neměl čas zlobit. tolik pokory sem do toho vložil, že mi skoro žádná nezbyla, než to vzdala ).
a to ten sešit stál 6 -12 kčs
za dvě hoďky sem to přeletěl a znovu a znovu.
nemůžu než 5*+++ ).

kolacky
13.06.2021 5 z 5

Oklikou do Výzvy - původní román Vasilije Ivanoviče Němiroviče-Dančenka vyšel v roce 1902 :-)... Našla a oprášila jsem pár knížek z edice Statečná srdce a tahle, mnou hodně oblíbená, je mezi nimi.

Turlogh
11.03.2021 5 z 5

Výborně napsaná, čtivá a dobrodružná knížka z vcelku netradičního prostředí...kdesi v ruských stepích na dálném východě se odehrává příběh rozmazleného a nafoukaného hrabátka, které se musí změnit v soběstačného a odvážného mladíka. Doba příběhu blíže neurčitá, ale nejméně více než sto let vzdálená. Doporučuji k přečtení všem mladým i starším dobrodruhům. Howgh

Kniha Sám sobě pomáhej! v seznamech

carské Rusko dobrodružství

Václav Habr
česká, 1921 - 1984
1970  93%Sám sobě pomáhej!
1968  80%Údolí bláznů
Skrýt reklamy