Sami na této zemi? - O Boží přítomnosti mezi námi přehled

Sami na této zemi? - O Boží přítomnosti mezi námi
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421895/bmid_ami-na-teto-zemi-o-bozi-pritomnosti-dmD-421895.png 5 47 47

Známý salesiánský autor ve své nové knize vede každého k tomu, aby si uvědomil, jak intenzivně nás Boží přítomnost obklopuje. Není místa, kde bychom se s Bohem nemohli setkat, ať je to nemocniční pokoj, nebo rockový koncert. Jde jen o to, abychom se neuzavírali do ulit svých představ, předsudků a zatvrzelostí. V desítkách příběhů ze svého působení se Heryán dotýká nejrozmanitějších lidských osudů a vybízí nás, abychom otevřeli oči svých srdcí a vyšli Boží přítomnosti mezi námi naproti. Ladislav Heryán je salesiánský kněz, biblista a vysokoškolský pedagog. V Portále vyšly jeho úspěšné tituly Exotem na této zemi a Stopařem na této zemi.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sami na této zemi? - O Boží přítomnosti mezi námi. Přihlašte se a napište ho.

sika444
07.11.2024 5 z 5

Kniha plná povzbuzení a inspirace.

betička
12.08.2024 5 z 5

Knihy od Ládi Heryána čtu stále s velkým zájmem.
Moc mě baví jeho propojení víry s životem, to že se nebojí " umazat" a žít Františkovo - církev jako polní nemocnici.
Mám ráda jeho překlady Bible, vysvětlení jednotlivých slov v jejich původním významu ...
Líbila se mi myšlenka: Bible není přírodovědná, nýbrž náboženská kniha...je to stejné, jako když chceme malým dětem sdělit tu velikou pravdu o vítězství dobra nad zlem: neděláme jim přednášku z psychologie nebo etiky, ale vyprávíme jim pohádku (a to přece vůbec neznamená, že jim chceme lhát).

Chesterton
18.01.2023 5 z 5

[audiokniha - autorské čtení]
Svěží duchovní zrak, který má tento rockový a vězeňský kněz, co prochází místy kam se sami často nikdy nedostaneme a propojuje mnohá nesourodá prostředí ...... mi rozsvítil letošní Advent a přinesl Vánoce o trochu dříve.
Děkuji za milosrdenství skoro pro každého, za laskavé slovo a odpuštění pro hříšníky, za rozšíření obzorů, které nám Ladislav ve svých krátkých zamyšlenních přináší. A hlavně VŠE pevně a neotřesitelně stojí na biblickém poselství.

Začne to třeba v parlamentu, přes Jaromíra Nohavicu, coby "odsvěcený kostel" a knihkupectví Neoluxor.... rozšíří nám obzory o cisterny, co neudrží vodu (jako je religionistika nebo psychologie) a vše završí ujištěním, že "Ježíš má svoje lidi všude".
Nebo kapitolka O lásce a přátelství, do kamene tesat
Čtěte, poslouchejte a posuďte sami.
10/10

Kniha Sami na této zemi? - O Boží přítomnosti mezi námi v seznamech