Brána do pekla přehled
John Connolly
Samuel Johnson versus Ďábel série
1. díl >
Brána do pekla se otevírá pozor na škvíru ve vesmíru! Samuela Johnsona trápí spousta věcí. Jeho tátu zajímá spíš jeho auto než rodina, a jeho máma žije ve vlastním světě. Jediný, kdo Samuelovi doopravdy rozumí, je jeho jezevčík Boswell. Aby toho nebylo málo, jejich sousedé v čele se zlolajnou paní Abernathyovou se pokoušejí otevřít bránu do pekla. Na Samuelovi je, aby jim v tom zabránil, jenže mu nikdo nevěří, a čas se krátí... A tak osud celého lidstva spočívá v rukou malého kluka, ještě menšího psa a velmi nešťastného démona Baldriána.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brána do pekla. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je celkem čtivá, ale myslel jsem, že mě pobaví více. Do dalších dílů se asi nepustím.
Kniha Brána do pekla v seznamech
2008 | Kniha ztracených věcí |
2006 | Černý anděl |
2017 | Vlk v pasti |
2007 | Nokturna |
2001 | Polibek smrti |
U čtení téhle knihy jsem byla vyloženě rozpolcená. Ze začátku jsem se do knihy vůbec nemohla začíst. Nemohla jsem si ani zvyknout na styl psaní autora, ale po přečtení 70ti stránek jsem se konečně dostala do příběhu. Ne, že by mě dané téma nezajímalo, ale nějak mě příběh neoslovil, i když se jedná bezpochyby o zajímavou knihu se spoustou zajímavých informací pod čarou, které jí dodávají určitou originalitu. Vlastně bylo i pár momentů kdy jsem se vyloženě bavila. 70%