Ztracená přehled
Lisa Jackson
San Francisco série
< 3. díl
James Cahill se probouzí v nemocnici se ztrátou paměti. Skoro nepozná krásnou blondýnu, která ho přijde navštívit. Pak si i přes bolest a léky, kterými je nadopovaný, vzpomene, že je to Sophia. Žena, se kterou podváděl svou přítelkyni Megan. Megan jeho nevěru odhalila a teď se pohřešuje. Policie a reportéři Jamese bombardují otázkami. Aféra takového rozměru vždycky zaujme – zvlášť, když James je dědic velkého bohatství a nejvíc sexy chlap v okolí. James dál tvrdí, že si nic nepamatuje, ale začíná se v něm probouzet pocit děsu. Možná celou tu záhadu vyřeší Meganina sestra, která přijíždí rozmotat uzel milenek, starých účtů, ale i vášnivých vzpomínek. Na Jamese.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: 2021 , DominoOriginální název:
You Betrayed Me, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená. Přihlašte se a napište ho.
No tak jako nebyla to žádná hitparáda, ale přečíst se to dalo, sice jen jednou, ale zvládla jsem to. Příběh je opravdu dlouhý, zredukovala bych ho min. o 150 stran, celkem je to složité, zamotané. Zápletka byla každopádně zajímavá, škoda nevyužitého potenciálu. Jak už bylo napsáno níže, Lisa umí mnohem lepší a čtivější příběhy.
Stačilo si přečíst začátek a pak konec, zbytečně okecané. Knížka by se dala zredukovat na půlku možná dokonce míň.
Knižní novinky (36. týden)
05.09.2021
Kniha Ztracená v seznamech
ztráta paměti, amnézie sestry Pacifický severozápad
2010 | Vyvolená k smrti |
2009 | Osamělá smrt |
2011 | Horká krev |
2013 | Nechtěj nic vědět |
2009 | Zrádkyně |
Užvaněné, zdlouhavé, plno banálních sond do hlavy i vedlejších postav, nekonečné popisy nezajímavého děje - toť tato kniha. Příběh by možná šel zkousnout, kdyby byl pokrácen tak o třetinu, ale i potom by mně vadilo duchaření a jiné nesmysly zde bombasticky uvedené. Tak jsem se opětovně u této autorky spálil, resp. unudil.