Aloha z pekla (2012) | Databáze knih

Aloha z pekla přehled

Aloha z pekla
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112231/mid_aloha-z-pekla-efc-112231.jpg 4 58 58

Sandman Slim série

< 3. díl

Třetí kniha série Sandman Slim. V Sandman Slimovi se Stark vrátil z pekla, aby se pomstil. V Zabij mrtvé se dokázal vypořádat se záplavou zombií a ještě přitom dělat Luciferovi bodyguarda. Jenomže v LA pořád není všechno jak má být. Lucifer se vrátil do nebe, Bůh si vybral dovolenou a šílený zabiják vyhlásil válku peklu i nebi. V takové situaci může Stark udělat jen jedinou věc - vrátit se tam, kde to všechno začalo, na místo, které doufal, že už nikdy neuvidí. Do pekla. A to je jen první krok ve skoro zaručeně sebevražedném plánu na záchranu jeho dávno ztracené lásky, zastavení pološíleného sériového vraha a zabránění peklu a nebi, aby se navzájem zničily - případně byly zničeny démonickými kissi. Sandman Slim už dokázal nemožné. Ale tohle vidí i on krajně pesimisticky. A to je jen začátek. Pohroužit se do románů Richarda Kadreye není pouhé čtení, je to spíš jako naskočit si na horskou dráhu a ujíždět rychlostí 150 km/h punkovým podsvětím Hollywoodu rozšířeným o magický rozměr a mít za průvodce neodolatelně skvělého chytrolína. Aloha z pekla je od začátku do konce chytrý, temný, akcí napěchovaný příběh, od kterého se nedokážete odtrhnout.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Polaris

Aloha from Hell, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aloha z pekla. Přihlašte se a napište ho.

pujec
03.09.2024 3 z 5

Jako zakončení série to rozhodně nebylo špatné, přestože tam zůstal pootevřený konec a to já nerada. Ale odpustila bych to.
První část knihy byla zábavná, po přesunu do pekla akka apokalyptického LA už taková zábava nebyla. Respektive moc keců, moc patosu, ne tolik akce, jak bych čekala. A rozuzlení taky pajdalo na obě nohy. Pardon, kopyta.
Ale Sandman Slim mi bude chybět, to zas jo.

drakamena
11.05.2023 3 z 5

Část, která se odehrávala v LA, mě bavila. Události v pekelném LA už míň. Bylo to velice... no, nevím jak jinak to říct... americké. Peklo vypadá jako postapokalyptické LA. Jak originální. Veškerá mystika toho místa - je to peklo! - obětována na oltář velkých bouchaček a silných aut. Hm.

Miruneček
15.09.2022 5 z 5

Velice podařené zakončení.

Kniha Aloha z pekla v seznamech

v Mé knihovně76x

Richard Kadrey