Santasaurus přehled

Santasaurus
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389161/bmid_santasaurus-luR-389161.jpeg 4 19 19

Santasaurus série

1. díl >

Zabudnite na všetko, čo sa hovorí o severnom póle, a pripravte sa na štedrovečerné dobrodružstvo s desaťročným Wilym, so spievajúcimi škriatkami, Santom (Áno! S naozajstným Santom!), no i kopou darebákov, lietajúcimi sobmi a tým najnezvyčajnejším dinosaurom... Santasaurus prežije s Wilym deň, keď sa aj nemožné môže stať možným, ak po tom túžime z hĺbky svojho srdca. Druhú knihu slávneho anglického autora detských kníh, textára a speváka Toma Fletchera vydávame (ako inak) pred Vianocami.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)

The Christmasaurus, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Santasaurus. Přihlašte se a napište ho.

2mig1
19.02.2024 4 z 5

Vtipný, dojemný, krásně ilustrovaný. A i když ne tolik propracovaný jako Vánoční prasátko od Rowling, tak spolu s ním další kandidát na tradiční vánoční čtení.

Ivanule
28.02.2022 5 z 5

Krásná kniha pro děti z období Vánoc, my ji i před Vánocemi začali s dětmi číst, ale nakonec jsme ji dočetli až teď:D Ne proto,že by kniha nebyla čtivá, jen nebylo protoru:) Kniha je velice krásná, vtipně napsaná,mým klukům se velice líbila a chtěli by pokračování:)

keishatko
19.04.2020 5 z 5

Kúpili sme ju na základe prečítania knihy Vrzgoši a neľutujem, veľmi dobrá kniha

Kniha Santasaurus v seznamech

Tom Fletcher