Sára přehled

Sára
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462841/bmid_sara-Jdx-462841.jpeg 4 529 529

Detektivové Richard Krauz a Jozef Fischer vyšetřují vraždu vlivného ředitele konzorcia bank. Našli ho v jeho pracovně s prostřelenou hlavou. Není jasné, jak vrah překonal důmyslný zabezpečovací systém a jak je možné, že na místě činu nezanechal jedinou stopu. Případ nepostupuje dokud neznámý dobrodinec nepošle na Oddělení vražd záhadný balíček. Je v něm videokazeta s nahrávkou vraždy. A dokonce tvář muže, který střílí... A všichni ho dobře znají! Ale ten se zatne a nechce promluvit, přestože ví, že mu hrozí nejtěžší trest. Je však muž z videokazety opravdu vrah? Případ se začíná komplikovat a detektivové zjišťují, že je nejistý nejen pachatel, ale ani zavražděný nemusí být tím, kdo měl původně zemřít...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sára. Přihlašte se a napište ho.

Ester71
23.02.2025 5 z 5

Malinko jinak koncipovaný příběh s dlouhým a trochu nudným začátkem, ale jakmile se děj "rozjel", nedalo se přestat číst.
Neodmyslitelné pošťuchování kolegů v mordpartě nechybělo, to mě vždycky moc baví.

nikca1994
19.02.2025 3 z 5

Další bezva kniha. Četla se dobře jen mi tahle připadla slabší než ty dvě co jsem zatím četla. Co mi trochu vadilo byl dlouhý úvod, trvalo než se na scéně objeví detektivové z mordparty. A pak ke konci mi to přišlo takové nedokončené, ale jinak fajn čtení začínám si na tuhle serii zvykat. A to popichování detektivů se mi líbí je takové přátelské a uklidňující a hezký zahájení jejich dne.

munka
14.01.2025 4 z 5

Moja prvá audio kniha so skvelým Mariánom Geišbergom. Začiatok trochu zdĺhavý, ale nástupom vyšetrovateľov sa dej rozbehol.

“Znáte životní krédo moudrého krtka? Je lepší se v tom nevrtat.”

Kniha Sára v seznamech

v Mé knihovně245x