Sarkastická svině přehled

Sarkastická svině
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545280/bmid_sarkasticka-svine.png 5 4 4

Jsem paličatá. Musím věcem přicházet na kloub. Tyto vlastnosti se krutě nevyplatí, když řeším zdánlivě jednoduchou vraždu. Jde mi totiž zničehonic o kejhák. Potřebuju být dost rychlá a chytrá, abych odhalila zločince dřív než mě zabije. Jak to vůbec zvládnu? Na strach nemám čas. Praha je nejen rájem turistů, ale taky různých neřádů. Musím najít toho největšího padoucha dřív, než se stane něco fatálního. A sarkasmem vrahouna určitě neskolím, i když bych moc ráda.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sarkastická svině. Přihlašte se a napište ho.

Monuschka
29.10.2024 5 z 5

Toto byla taková příjemná jednohubečka. Na Sáru a její sarkastické hemzy jsem se těšila A skolit někoho sarkasmem by bylo moc bezva.
No ale teda na to, že to je holka vcelku od rány a živel, tak se mi sem-tam zdála krapítek labilnější Nicméně na kráse to knize určitě neubralo. Jani, Jana Slaninová tvořila jsi postavu podle sebe, co se týče té živelnosti a sarkasmu, že? Já bych si se Sárou jistojistě rozuměla
Byla to taková lehčí krimoška, příběh byl čtivý, záživný i zábavný. Možná bych brala více těch sarkasmů, na které jsem se moc těšila. Ráda se u knihy zasměju.
Knihu jsem četla v knižní štafetě.

Orange-cat
29.10.2024 5 z 5

Tak dočteno :-)
Jedná se o pohodové a nenáročné čtivo.
Chybělo mi více napětí (ráda se bojím), na druhou stranu bylo zde hodně humoru, žádné zdlouhavé popisy, většinou se šlo rovnou k věci.
Velké plus vidím též v krátkých kapitolách.
Váhala jsem zda dát 4 nebo 5. Za konec dávám 5*
Snad budeme mít možnost se se Sáří aka "Sarkastickou sviní" opět setkat, protože tato útlá knížečka si říká o pokračování :-)

Fleur213
18.10.2024 3 z 5

Chcete se zasmát, užít si dávku jistého sarkasmu a nebojácnosti? Milujete motorky Harley a vyšetřování soukromých oček? Tohle je nenáročná jednohubka k podzimnímu večeru, která vás příliš nezdrží, možná vás oblaží, a možná na ni brzy zapomenete. Každopádně Sára si mě získala a doufám, že bude brzy řešit další případ ;)

Kniha Sarkastická svině v seznamech