SAS a speciální jednotky přehled

SAS a speciální jednotky
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111360/bmid_sas-a-specialni-jednotky-2Ce-111360.jpg 4 15 15

Soubor historicky věrohodně podložených a barvitě vylíčených událostí o nejnáročnějších akcích SAS a speciálních jednotek, jaké kdy byly podniknuty, včetně významných vojenských operací v Iráku, Afghánistánu a Bosně. Kniha poodhaluje roušku tajemství, která až dosud zakrývvala přísně hlídané operace, o nichž něco víc věděli jen ti, kdo je naplánovali a kdo se jich osobně účastnili.... celý text

Literatura naučná Vojenství
Vydáno: , Alpress

SAS & Special Forces

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize SAS a speciální jednotky. Přihlašte se a napište ho.

jorgesob
16.12.2014 5 z 5

mám dojem, že aby se lépe prodávaly tyhle vojenské příběhy, nebo prostě knihy s military tématikou jako celek musí mít v názvu jméno slavné anglické jednotky sas. ale teď ke knize samotné. příběhy anglických vojaků ať už z druhé světové války či dalších období anglických válečných dějin jsou prostě skvělé. samozřejmě zde nejsou jen příběhy napsané členy sas. jsou zde příběhy i z americké strany a dalších. ty americké mi většinou přišli odbyté uspěchané a jak už to tak u amíků bývá hodně patriotistické. a nejde jen o příběhy speciálních jednotek spíš bych řekl, že to jsou příběhy z průběhu speciálních operací. v podstatě jde o příběhy které např vyšli v zahraničí jako celek vyprávění vojáků z jejich vlastních knih. bohužel naše distribuce je taková jaká je tak kdo chce víc musí sáhnout po zahraničních vydáních na které jsou na koncimknihy i odkazy. ale za mě. tahle knížka jako celek je fakt hodně dobrá.

Kniha SAS a speciální jednotky v seznamech

SAS - britské speciální jednotky

2006  73%SAS a speciální jednotky