Dívka o půlnoci přehled
Katarzyna Bonda
Saša Zaluská série
1. díl
Policejní psycholožka a bývalá alkoholička Saša Załuská se po absolvování univerzity v Huddersfieldu vrací do rodného Polska, aby zde se svou šestiletou dcerou začala nový život. Stačí ale jeden telefonát, který ji donutí připomenout si démony minulosti a otevřít všechny rány, s nimiž se poslední roky snažila vyrovnat. Tajemná zakázka ji dovede až do klubu Jehla, ovládaného mafií, kde je hned druhý den, o Velikonocích, zavražděn známý písničkář, jeden z majitelů podniku. Zdá se však, že je případ komplikovanější a nitky vedou až do devadesátých let, kdy za tragických okolností zahynuli dva sourozenci. Jak odhalit vraha, když na místě činu zůstane jako důkazní materiál jenom pach? A co všechno se skrývá v jednom starém hitu, jehož autorství je zahaleno tajemstvím? Detektivní thriller nejslavnější polské autorky, „Královny polské krimi“.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka o půlnoci. Přihlašte se a napište ho.
Příběh jako takový, nebyl špatný. Neseděl mi styl písma. Děj roztažený, poměrně mnoho postav.
Příběh moc hezký, styl písma katastrofa a docela by bylo fajn v příštím díle označovat kapitoly o koho jde.
Chvilkama jsem si říkala že to snad ani nedočtu
Kniha Dívka o půlnoci v seznamech
v Mé knihovně | 100x |
Děl byl dost nepřehledný a použitý font to tedy rozhodně neusnadňoval. Autorka nemá ráda církev. V podstatě žádná postava není kladná, žádné jsem nefandila, mnohé mi splývaly. Celkově na královnu polské krimi, jak avizováno na obalu, nic moc.