Saturnin přehled
Zdeněk Jirotka
Víte, co se stane když vás věrný sluha Satrurnin přestěhuje z pohodlného bytu na loď, kde vás navštíví teta Kateřina plná přísloví se svým synem Miloušem? Čeká vás rodinná dovolená, ale nikdo netuší jak skončí. O tom všem se dočtete v této slavné humoristické knize, která pobavila již několik generací čtenářů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Saturnin. Přihlašte se a napište ho.
![Modi666 Modi666](https://www.databazeknih.cz/img/users/51_/513051/m_modi666.jpg?v=1739314544)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Napsat kvalitní humoristický román není žádná sranda. Zdeňku Jirotkovi se jeho životní dílo povedlo tak, že se stalo nesmrtelným. Jiří Oulický, Saturnin, teta Kateřina, můj oblíbenec Milouš, dědeček a další. Knížka, která se dá číst stále, neboť humor prodlužuje život.
20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2018
27.12.2018
„Zákony života nám ukládají vyzkoušet všechny možné varianty života, abychom se nakonec vrátili k té první.“
Kniha Saturnin v seznamech
v Přečtených | 12 166x |
ve Čtenářské výzvě | 2 052x |
v Doporučených | 1 219x |
v Mé knihovně | 1 841x |
v Chystám se číst | 1 022x |
přátelství, kamarádství prvotina humor zfilmováno česká literatura léto humoristické romány stereotypy komorníci klasická literaturaAutorovy další knížky
2008 | ![]() |
1999 | ![]() |
1969 | ![]() |
2000 | ![]() |
1994 | ![]() |
Pokud existuje ve světě literatury škatulka s nápisem "klasika", Saturnin tam má čestné místo!