Čas zázraků přehled

Čas zázraků
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145091/mid_cas-zazraku-Po4-145091.jpg 4 50 50

Skandály a svádění série

4. díl

Když Abigail Montrossové hrozí, že ji otec provdá za muže dvakrát tak starého, jako je ona, navíc s třinácti dětmi na krku, rozhodne se uprchnout s neodolatelně okouzlujícím baronem Andresem de Vasconia. Ví, že tento nejpřitažlivější muž v Londýně má špatnou pověst, ale věří jeho slibu, že ji bude chránit, a nechá se vlákat do jeho ložnice. Andres je přesvědčen, že s půvabnou a velmi bohatou dívkou uzavírá pouze sňatek z rozumu. Ale dny – i noci –, které prožije s Abby v náručí, brzy tohoto prostopášníka změní. Je rozhodnut udělat cokoli, aby získal její lásku. Postupně jeden o druhém odhaluje úplnou pravdu, což zjitří staré rány. Avšak když nastává čas největších tužeb a zázraků, přichází s ním i láska a její největší dar…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag

His Christmas Pleasure, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čas zázraků. Přihlašte se a napište ho.

MAU256
07.08.2024 5 z 5

Abby položila Andresovi ruku na rameno. "Tys obětoval všecko, abys byl u mě?"
"Nebyla to vysoká cena," ujistil ji. "Nechci žít bez tebe."

Další krásný příběh od této autorky. Nečekejte nějaké velké drama, ale krásné romantické čtení. Takže romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

pip11
01.10.2023 4 z 5

Pěkný romantický příběh o nových začátcích. Žádná dramata, jen to klidně ubíhalo.

rampapa
30.06.2022 5 z 5

Knížka se mi moc líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Kniha Čas zázraků v seznamech