Schopní všetkého přehled
Klas Ekman
Sú cesty, z ktorých niet návratu Tridsiatnici Anna a Johan sa ubytujú v malomestskom hoteli, aby si tam užili spoločný víkend ako milenci. Johan kvôli Anne práve opustil svoju manželku a teší sa na vášnivú noc. Anna má však iné úmysly: rozhodla sa ich aféru ukončiť. Rodina je pre ňu dôležitejšia ako jej neustála túžba po šťastí. Víkend sa však nevyvíja podľa očakávania ani jedného z nich. Tragická chyba so smrteľnými následkami prinúti párik milencov urobiť osudové rozhodnutie, ktoré navždy zmení ich životy. Klas Ekman prináša strhujúci triler o úplne obyčajných ľuďoch, ktorým sa okolnosti vymknú spod kontroly a ocitnú sa v desivom víre udalostí, kde každý krok môže byť osudovou chybou.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2021 , Ikar (SK)Originální název:
De Kapabla, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Schopní všetkého. Přihlašte se a napište ho.
Zvláštní kniha. Musím přiznat , že mě zajímalo jak se děj bude vyvíjet, ale takový průběh jsem opravdu nečekala.
Hodně je zde vykreslena psychologie
postav a co dokáže způsobit jeden rozchod.
Za mě chvílemi hodně napínavé. Jedno překvapení. Ale místy se děj trochu vlekl.
Nějak jsem se do knížky nemohla začíst. Zaujala mě anotace, ale příběh mě úplně nebavil. Obětí přibývalo, ale napětí nikde. Škoda.
Ozvěny run, Muž bez tváře a další knižní novinky (31. týden)
31.07.2022
Knižní novinky (40. týden)
03.10.2021
Kniha Schopní všetkého v seznamech
Tohle mě bavilo, odpočinková detektivka, u které je všechno trochu přehnané a postavy se chovají až absurdně, sem tam černý humor, napínavé.