Se záští přehled
Eileen Cook
Osmnáctiletá Jill Charron vyráží na výlet do Itálie. Má to být dobrodružství na celý život. Ale dochází k nehodě. Jill se probouzí v nemocnici, nohu v sádře, stehy v obličeji, a místo paměti z posledních 6 týdnů jen jedno velké nic. Jill zjistí, že se připletla do nehody se smrtelnými následky. Její otec jí nechá převézt domů, aby měla kvalitní péči. Včetně právníka a houfu novinářů... Zdá se, že nehoda nebyla nehoda... Jill se snaží dát dohromady události posledních šesti týdnů, než její dosud pohodlný a bezproblémový život zmizí v nenávratnu.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2017 , OmegaOriginální název:
With Malice, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Se záští. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem ji prvně po vydaní a nyní po několika letech. I přesto, že jsem čekala, že mě brzy omrzí, se nestalo. Stále jsem z ní nadšená a občas vyvolává nějaké otázky.
Konec je lehce rychlý, nečekala jsem ho takový, ale podobný. Jsou momenty, kdy se dá předvídat, co se stane, a samotný konec je tak nějak očekávaný. I přesto všechno se mi kniha líbila a přečtu si znovu.
Kniha Se záští v seznamech
Kniha byla od první stránky čtivá, ale ten konec se nepovedl. Spisovatelka vyřešila příběh snem, takže se čtenář nedozví, co se tehdy doopravdy stalo.