Se záští přehled
Eileen Cook
Osmnáctiletá Jill Charron vyráží na výlet do Itálie. Má to být dobrodružství na celý život. Ale dochází k nehodě. Jill se probouzí v nemocnici, nohu v sádře, stehy v obličeji, a místo paměti z posledních 6 týdnů jen jedno velké nic. Jill zjistí, že se připletla do nehody se smrtelnými následky. Její otec jí nechá převézt domů, aby měla kvalitní péči. Včetně právníka a houfu novinářů... Zdá se, že nehoda nebyla nehoda... Jill se snaží dát dohromady události posledních šesti týdnů, než její dosud pohodlný a bezproblémový život zmizí v nenávratnu.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2017 , OmegaOriginální název:
With Malice, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Se záští. Přihlašte se a napište ho.

Četla jsem ji prvně po vydaní a nyní po několika letech. I přesto, že jsem čekala, že mě brzy omrzí, se nestalo. Stále jsem z ní nadšená a občas vyvolává nějaké otázky.
Konec je lehce rychlý, nečekala jsem ho takový, ale podobný. Jsou momenty, kdy se dá předvídat, co se stane, a samotný konec je tak nějak očekávaný. I přesto všechno se mi kniha líbila a přečtu si znovu.
Kniha Se záští v seznamech
v Mé knihovně | 156x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Kniha byla od první stránky čtivá, ale ten konec se nepovedl. Spisovatelka vyřešila příběh snem, takže se čtenář nedozví, co se tehdy doopravdy stalo.