S tichým souhlasem přehled

S tichým souhlasem
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22155/s-tichym-souhlasem-22155.jpg 4 18 18

Sean Drummond série

1. díl >

Ostřílený armádní právník Sean Drummond má na žhavé balkánské půdě vyšetřit vraždu pětatřiceti Srbů. Kosovský masakr není v čase surového zabíjení ničím neobvyklým, avšak tentokrát hrozí skandál - ze zločinu jsou obviňováni američtí vojáci. Drummonda od počátku mise opřádá síť pomluv a lží a záhy pocítí, že ani v ostře střeženém prostoru americké základny v Bosně si nemůže být jist svým životem... Příběh protkaný dramatickými zápletkami vypráví s vtipem sobě vlastním sám hlavní hrdina. ... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Secret Sanction , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S tichým souhlasem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

JiMi017
18.08.2022 4 z 5

S tichým souhlasem je kniha postavena na vyšetřování vojenskými právníky masakru na Srbech v Kosovu. Hlavní právník je víceméně vtažený do vyšetřování, jsou mu přiděleni dva právníci a tým asistentek, aby daný masakr prošetřil. Od začátku mu není nikdo nakloněný a spíše je všem jen na obtíž. Krásně vás kniha vtáhne do děje zahájením vyšetřování v márnici, utečeneckém táboře a při výsleších vojáků se speciálního družstva. Zápletka s horlivým novinářem a následně vyšetřování jeho vraždy, vás lehce stáhne jiným směrem, ale děj knihy pak vše vrátí do příběhu a pomůže k dokončení celého vyšetřování. Od knihy jsem očekával trošku jiný děj, ale příjemně mě překvapila a četl jsem až do konce se zájmem. Problematika vojenských operací, vyšetřování v armádě a vůbec náhled na konflikt v Kosovu, ukázal méně známé oblasti pro čtenáře. Knihu doporučuji, zaujme, hodnotím 4*.

januchka
10.06.2021 1 z 5

Bohuzel mne kniha nenadchla. Dej se postupne rozmelnoval a rozmelnoval, osobne bylo pro mne utrpeni knizku docist. Zpocatku byla kniha super, uprostred utrpeni, na zaver se dej opet konecne rozjel.


LukyK
02.10.2018 5 z 5

Já mám tyhle sarkastický týpky rád, takže za mě naprostá pecka a suprová oddechovka. Podobné hrdiny má i DeMille.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S tichým souhlasem v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst3x

Autorovy další knížky

Brian Haig
americká, 1953
2003  79%Čaroděj / Útěk do samoty / S tichým souhlasem / Deník
2002  72%S tichým souhlasem
2004  65%Vražedné svazky