Sedem zastavení pri kľúčovej dierke přehled
Max Kašparů (p)
Autor sa v knihe venuje základným otázkam a problémom, ktoré musia z času na čas riešiť mladí ľudia či dvojica mladých ľudí. Knihu napísal na základe svojich skúsenosti z psychiatrickej praxe. Vybrané životné osudy môžeme nazvať modelové, lebo mnohí z čitateľov sa v nich nájdu. Ale nájdu si pri nich aj radu či napomenutie otcovsky dobrého a nesmierne vzdelaného a skúseného Maxa Kašparů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedem zastavení pri kľúčovej dierke. Přihlašte se a napište ho.
Milá, čtivá knížka. Doporučila bych ji hlavně nesezdaným párům, neboť je dost o manželství a jeho strastech.
Tahle knížka se mi velice líbila. Byla hezka napsaná - čtivá. Příběhy které zde autor popisoval byly hodně reálné a já osobně jsem si odnesl jednu věc - neposuzuj člověka podle vzhledu, protože může být jiný (jak v dobrém tak ve zlém slova smyslu)
Kniha Sedem zastavení pri kľúčovej dierke v seznamech
2008 | Do výšky volím pád |
2015 | O zemi beze studu |
2020 | Deset kroků k radosti |
2007 | Třicet případů aneb Malé, bílé, kulaté |
2006 | Hypnóza, pastorální kauza |
Knihu jsem dostala s věnováním na jedné besedě přímo od autora, sama bych si ji ale nevybrala. Doporučila bych knihu k přečtení mladším ročníkům přibližně ve věku 14-20 let pro jejich přehled především o partnerských vztazích. Mně osobně kniha nic nepředala, ale četla se dobře - hodnotím 2,5*